(VIDEO) Kombinacija koja je srušila Caina Velasqueza i utišala publiku u Phoenixu

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2019 07:17h Autor:

Velasquez vs. Ngannou

Francis Ngannou završio je Caina Velasqueza kombinacijom čiji je ključni udarac bio aperkat u bradu. Pogledajte kako je to izgledalo!

Očekivao se veliki povratak bivšeg prvaka, ali Kameruncu se tako nešto nije sviđalo i odlučio je svjetla reflektora usmjeriti na sebe. U tome je uspio tako što je Caina Velasqueza upisao na listu poznatih žrtava njegovog aperkat udarca. Ovaj nije bio impresivan kao oni protiv Andreia Arlovskog i Alistaira Overeema, no čini se da je bio jednako ubojit.

Prošlo je tek otprilike 20-ak sekundi borbe, kad je Cain Velasquez odlučio prihvatiti akciju na kratkoj distanci i u njoj nije dugo izdržao. Primio je jedan aperkat, koji nije na prvu bio snažan, nakon toga još dva udarca te drugi aperkat, koji je zapravo bio početak kraja. Udarac je doveo do reakcije da su Velasquezu koljena otkazala i brzo se našao u poziciji odakle više nije bilo povratka u borbu.

Pogledajte još jednom kako je izgledala kombinacija koja je pokrenula kraj borbe za Caina Velasqueza i potvrdu toga kako je kratka kriza Francisa Ngannoua prošlost. Kamerunac je ponovno najozbiljniji kandidat za budućeg teškaškog prvaka UFC-a.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI