Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Khabibov menadžer se prisjetio McGregorovog napada na autobus: “Khabib se nije niti ustao, samo se smijao!” | Fight Site

(VIDEO) Khabibov menadžer se prisjetio McGregorovog napada na autobus: “Khabib se nije niti ustao, samo se smijao!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2019 15:30h Autor:

Khabib Nurmagomedov

Iako je od napada Conora McGregora na autobus boraca u kojem se nalazio i njegov rival Khabib Nurmagomedov, prošlo debelo preko godinu dana (UFC 223), taj je incident i dalje vrlo često javna tema MMA medija.

Pa je tako o do tada nezapamćenom MMA skandalu i ponašanju jednog UFC borca progovorio još jednom menadžer Khabiba Nurmagomedova Ali Abdelaziz. On je gostovao u sve popularnijem podcastu “Hot Boxin'” koji vodi proslavljeni bivši svjetski boksački prvak Mike Tyson.

Govoreći o incidentu u kojem je Irac na autobus svojih kolega u Barclays dvorani u Brooklymu bacio metalna kolica pritom izazvavši ozljede kod nekoliko njih, Aliabdelaziz je rekao:

“Prvu stvar što sam htio napraviti jest iskočiti iz autobusa. A Khabib je samo sjedio. I smiješio se…”, započeo je Abdelaziz te je dodao:

“Ja sam bio toliko bijesan. Imao sam osjećaj da nas je na prepad napalo dvadeset ili trideset tipova. Htio sam iskočiti za autobusa, ali me Ilir Latifi zgrabio. On nastupa u poluteškoj kategorije. Ja sam zaista htio izaći iz autobusa jer ne volim biti skućen u kutiji dok te neki ljudi pokušavaju ubiti. Razumiješ li me?”

I dok su Abdelaziza preuzele emocije, Nurmagomedov je navodno bio miran i staložen. On je odmah prepoznao, prema riječima svog menadžera, unaprijed isplaniranu predstavu svog rivala.

“A Khabib mi je rekao: ‘Daj se opusti! Kada gangsteri dolaze, sa sobom ne nose video kamere!’. Jer kada je Conor stigao, sa sobom je doveo hrpu tih otrcanih tipova koji su nosili video kamere. Rekao mi je: ‘Pravi gangsteri sa sobom ne nose video kamere!’. On je sjedio, nije se niti ustao, samo se smijao. Kada se sve to događalo, on se nije niti ustao na noge!”, zaključio je Abdelaziz svoje tumačenje tog nemilog događaja.

McGregor je radi incidenta uhićen od strane policije u New Yorku, protiv njega je podignuta optužnica, ali je na kraju dobio tek uvjetnu kaznu i nije ozbiljnije odgovarao. Dapače, i dalje smije nastupati u američkoj saveznoj državi New York, a UFC je snimke napada na autobus obilato koristio kako bi što bolje ispromovirali meč na UFC-u 229.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI