(VIDEO) Khabib impresivan i u streljani: Pokazao svoje “revolveraške kvalitete”

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.02.2019 16:34h Autor:

Screenshot

UFC prvak Khabib Nurmagomedov i dalje odrađuje svoju “pobjedničku turneju” koja sada već traje četiri mjeseca. Ovih dana vrijeme provodi u Jordanu, o čemu je izvijestio RT Sport.

U videu koji je objavljen na njihovom Twitteru, Dagestanac se nalazi u profesionalnoj streljani gdje isprobava svoje pucačke kvalitete. A one su prilično impresivne. Sasvim je jasno da Nurmagomedovu ovo nije prvi put da se susreće s oružjem i streljanom, a u tom smjeru idu i komentari na videu, baš kao i od strane mnogobrojnih fanova.

Na videu Nurmagomedov iz revolvera gađa stacionarnu metu dok je on sam u pokretu. Na polovici videa mu sugeriraju da promijeni šaržer, a nakon toga nastavlja pucati s instruktorom iza sebe.

Podsjećamo kako mu u u profesionalnoj MMA karijeri upravo sada prijeti oduzimanje UFC-ovog pojasa prvaka u lakoj kategoriji ukoliko odluči ne nastupati do mjeseca studenog kako je najavio…

“Rekao sam već – momci ne mogu čekati sa strane i držati titulu! To ne mogu raditi! Već sam rekao, ako planira zaista ostati neaktivan tako dugo, mi moramo nešto poduzeti! Moramo vidjeti hoće li to biti Conor McGregor protiv Tonyja Fergusona ili netko drugi. Kada prilika kuca na vrata, moraš ih otvoriti. Vidjet ćemo kako se ovo sve razviti…”, izjavio je predsjednik UFC-a Dana White u Australiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI