Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Kavanagh stao u obranu Lobova i objavio sedam godina staru sparing snimku s Conorom | Fight Site

(VIDEO) Kavanagh stao u obranu Lobova i objavio sedam godina staru sparing snimku s Conorom

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2018 22:55h Autor:

Artem Lobov i Conor McGregor

Nakon novog poraza, koji je uzrokovao novu dozu podrugivanja od strane MMA fanova, Artem Lobov na rubu je otkaza iz UFC-a. No, u obranu mu je stao njegov trener John Kavanagh, dugim Facebook statusom u kojem je otvorio dušu.

Poraz Artema Lobova od Michaela Johnsona njegov je ukupno peti otkako je postao UFC borac te treći u nizu. U oktogonu je do sada odradio sedam borbi, a s profesionalnim omjerom 13-15-1 je jedini borac na cijelom UFC rosteru kojem su pobjede i porazi u minusu. Šale na njegov račun krenule su već i ranije, a sve zbog toga što mnogi, vjerojatno potpuno točno, smatraju kako se “Russian Hammer” u UFC-u nalazi samo na račun prijateljstva s Conorom McGregorom.

Takvi ipak ljute njegovog i Conorovog zajedničkog trenera, Johna Kavanagha. On je velikim statusom na Facebooku odlučio pružiti podršku svom borcu, a prenijeti ćemo samo neke dijelove onoga što je napisao, dok se ispod toga nalazi cijeli status u originalnom obliku.

“Artem Lobov je u UFC-u samo zbog svog odnosa s Conorom McGregorom. Možda. Da nije bilo Conora vjerojatno ne bi bio vraćen u Ultimate Fighter i, tko zna, možda bi se i umirovio. Ima negativan omjer i sinoć je doživio još jedan poraz. Ukoliko nikada niste probali nešto postići te se umjesto toga zadovoljavate komentiranjem situacija gdje se snažni ljudi spotiču, savjetujem vam da pročitate posljednji članak Chucka Mindenhalla”, prvo je napisao Kavanagh, spomenuvši članak s MMA Fightinga, koji je sarkastično progovorio o Lobovu. Onda je nastavio:

“Ukoliko želite čuti prave argumente, s kojima se na kraju možete ne složiti, nastavite čitati. Zaslužuje li Artem biti dio UFC po prikazanim kvalitetama? Treba li dobiti otkaz nakon još jednog poraza? Kao prvo, ako porazi od najvišeg ranga boraca trebaju biti kriterij otkaza, ostati ćete na dva borca u svakoj kategoriji. Na svakom eventu pola boraca gubi, treba li im svima dati otkaz?”

Kavanagh je progovorio nakon toga o Ultimate Fighteru, gdje je do finala došao s tri nokauta u nizu, ali i o borbi protiv Cuba Swansona, koju je po njemu sjajno odradio. Iduće je bilo nešto o samom Artemu kao osobi i borcu.

“Artem je rijetka vrsta borca, pravi borac boraca. Razgovarao sam s vodećim ljudima mnogih promocija i uvijek bih dobivao odgovor da će potpisati borca neovisno o tome protiv koga se borio, samo da ima odličan rezime iza sebe. Dajte im nekoga s 12-0 i potpisati će ga. To nije Artemov pristup. Svaka borba koju je radio u karijeri bila je najteža koju je u tom trenutku mogao dobiti. Više pute sam ga pokušavao odgovoriti od tako nečega, ali on za to nije htio niti čuti. To baš i nije pristup kakav najveće organizacije žele čuti. No, to je također i nešto što ne možeš ne poštovati.”

Otkrio je kako je svjestan da Artem nema ono što je potrebno da bi možda bio UFC prvak, ali je otkrio što njegov borac itekako ima.

“Kao bonus što ste prošli kroz moje izlaganja u nedjeljno jutro, donosim vam snimku onoga što Artem radi, a nitko drugi nije u stanju. Sparira s Conorom McGregorom i gurati ga naprijed punih deset godina, svakog tjedna. Ovo je snimka od prije sedam godina kada nitko nije imao ništa, a Artem je imao kosu”, napisao je Kavanagh na kraju, uz objavu videa.

Spomenuti video možete vidjeti ispod Kavanaghovog statusa koji smo prenijeli-

Artem Lobov is only in the UFC because of his relationship with Conor McGregor. Maybe. Only for Conor he would not have…

Objavljuje Coach John KavanaghNedjelja, 28. listopada 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI