(VIDEO) Kamera na uniformi potvrdila kako se Nick Diaz nije opirao uhićenju

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 19:03h Autor:

Nick Diaz

Nakon što je Nick Diaz u svibnju prošle godine priveden u vezi optužbi za fizički napad na žensku osobu, pojavile su se informacije kako je on bio nasilan prema policiji. Ipak, sada se napokon pojavila snimka koja potvrđuje kako je popularni borac bio u potpunosti miran i staložen te se nije opirao postupku policije.

U pitanju je događaj od 24. svibnja prošle godine, kad je Nick Diaz zadržan od policije nakon tvrdnji žene, koja se predstavila kao njegova povremena djevojka i koja je izjavila kako ju je Diaz bacio na betonski pod. Diaz je tim putem optužen za fizičko nasilje uz nanošenje tjelesnih ozljeda ženskoj osobi. Od samog početka on je tvrdio kako nije napravio ništa te nije znao kako odgovoriti na pitanja koja su mu postavljana, budući da nije napravio ništa oko toga za što ga se tereti. Na kraju se potvrdilo kako je Diaz bio u pravu te je dokazano kako ga je spomenuta ženska osoba prijavila jer je bila ljuta.

Ipak, do danas je egzistirala priča kako je Diaz bio agresivan te se opirao uhićenju. Sada je potvrđeno kako niti toga nije bilo. Online se pojavila snimka s kamere na uniformi jednog od policajaca. Tamo vidimo da kod Diaza nije bilo nikakvog opiranja nego da je mirno ušao u policijsko vozilo te je samo nekoliko puta naglasio kako nije učinio ništa. Odgovor policajaca bio je kako je na sucu da donese odluku po tom pitanju,

Ispod teksta možete pogledati spomenutu snimku, koja nam potvrđuje kako je Nick Diaz tim putem bio u pravo. Jednostavno je odabrao krivu žensku osobu za nekoga s kime će imati bliskiji odnos.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI