(VIDEO) Kakva bomba u bradu: Tuča dva ruska NHL igrača završila opakim nokautom!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2019 12:08h Autor:

Screenshot

Iako se ne radi o vijesti iz borilačkog sporta, svakako se radi o borilačkoj vijesti! Naime, jedan od vodećih strijelaca NHL lige i prvo ime Washington Capitalsa, Alexander Ovechkin, je tijekom utakmice protiv Carolina Hurricanesa, koja se održala u ponedjeljak, pokazao priličan boksački talent.

U jednom trenutku se sukobio sa svojim sunarodnjakom Andreijem Svechinikovom, a onda su dva hokejaša odlučila riješiti stvari na stari hokejaški način – šakama. Skinuli su rukavice i krenula je tuča koja je trajala tek nekoliko trenutaka – dok Ovechkin nije desnicom pogodio Svechnikova u bradu i posložio ga na led.

Američki mediji pišu da je hokejaš pretrpio prilično težak nokaut, a Ovecnhik je kasnije izjavio da kako se nada da je sve u redu s njegovim 19-godišnjim sunarodnjakom. Potvrdio je da je njegov sunarodnjak bio taj koji je započeo makljažu i tražio od njega da se međusobno potuku.

“Prije svega, nadam se da je u redu!”, izjavio je Ovechkin za “The Washington Post” nakon utakmice te je dodao:

“Ja nisam neki borac, a nije niti on. Pitao me da se potučemo i rekao sam: ‘Idemo!’. Nadam se da je u redu, nikada ne želiš vidjeti da netko strada ili slično.”

Američki mediji su vrlo brzo zaključili da bi Ovechkin vrlo vjerojatno imao i uspješnu karijeru u UFC-ovom Octagonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI