Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Kako je Kauboj jesenas izdominirao nezrelog Mikea Perrya | Fight Site

(VIDEO) Kako je Kauboj jesenas izdominirao nezrelog Mikea Perrya

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2019 13:26h Autor:

Cerrone vs. Perry

UFC je 10. studenog prošle godine proslavio 25 godina postojanja, organiziranjem eventa u Denveru, kojeg je predvodila borba Yaira Rodrigueza i Chan Sung Junga, na kraju jedna od najboljih borbi prošle godine. No, na istom eventu gledali smo i “grudge match” Donalda Cerronea i Mikea Perrya.

Ova borba imala je uvertiru kakva inače nije uobičajena Cerroneu, koji je uvijek onaj “friendly guy” tip borca, koji s vama nakon borbe želi otići na pivo, a prije nje se ponaša opušteno i uz puno poštovanja. S Perryem je ipak bila malo drugačija situacija i to na taj način da je Cerrone napustio tim čiji je bio dugogodišnji član, zbog toga što su oni nakon ugovaranja ove borbe stali uz Perrya, koji je tek par mjeseci bio u Albuquerqueu.

Do borbe je tako izgovoreno puno ružnih rečenica, ponajviše od strane Cerroneovog bivšeg trenera Mikea Winkeljohna, kojem Kauboj na kraju nije ostao dužan. Tijekom “fight weeka” uspio je ostati sabran, nije dozvolio da ga emocije preuzmu, što se baš ne može reći za inače vrlo emotivnog i temperamentnog Perrya. U borbu su tako ušli u različitom stanju, no obojica izuzetno željni vrijedne pobjede. Izgledao je duel na nogama jako dobro i sve je vodilo prema jednoj neizvjesnoj borbi. Posebno je zanimljiv bio trenutak kada se Perry odlučio na rušenje te je završio u gornjoj poziciji na Cerroneu. Tada se zapravo pokazalo iskustvo Cerronea. Uspio je okrenuti poziciju, doći do Perryevih leđa te na kraju se prebaciti na rad iz trokuta, gdje je uhvatio Perryevu ruki i prisilio ga na tapkanje.

Cerrone je ovom pobjedom postao borac s najviše pobjeda u povijesti UFC-a, a tu će brojku pokušati popraviti već idućeg vikenda. Cerrone se u Brooklynu vraća u laku kategoriju, gdje je najavio novi napad na vrh, a prvi ispit imati će protiv mladog i talentiranog Alexandera Hernandeza.

Pogledajte borbu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI