(VIDEO) Još šest dana do eventa godine! UFC izbacio jednu od svojih najboljih najava ikad!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2019 14:23h Autor:

Jon Jones

Za šest dana UFC će odraditi jedan od svoja dva središnja godišnja eventa. Octagon stiže u Las Vegas, a UFC 239 glavna je poslastica cijelog “International Fight Weeka”. Priliku predvoditi ga dobili su najbolji MMA borac i borkinja u povijesti. Zapravo, misiju potvrditi da su upravo to čime su u prethodnoj rečenici nazvani.

Ovom prigodom UFC je izbacio službenu najavu koja ostavlja bez teksta i svakako je jedna od najboljih najava koje je promocija izbacila, ne samo ove godine ili posljednjih godina nego uopće. Originalan prikaz, fenomenalni efekt i pozadinska priča koja nam postavlja vrlo jasno pitanje. Tko je najbolji borac/borkinja u UFC povijesti?

Zadatak dati neočekivan odgovor na to pitanje ili barem produžiti debatu imaju Thiago Santos i Holly Holm. Na njima je da pruže svoje najbolje borbe u karijeri i tim putem dođu do naslova UFC prvaka. Jon Jones savladao je sve što se do sada stavilo ispred njega, dok je Amanda Nunes savladala Cris Cyborg i Rondu Rousey. No, Rousey je prva načela Holly Holm, a sad će nešto slično pokušati napraviti Amandi. Može li u tome uspjeti? Jedva čekamo subotu da saznamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI