(VIDEO) Jonesova igra, Usmanova dominacija i Lawlerov slam kroz usporene snimke

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2019 09:42h Autor:

Jon Jones i Anthony Smith

Pred nama je UFC 235 Fight Motion, već standardna kompilacija usporenih snimaka kakva se objavljuje nakon svakog UFC PPV eventa.

Za one koji su propustili ovako nešto je uvijek više nego uzbudljivo. No, i za nas koji smo gledali u živo. Uvijek je sjajno pregledati najbolje trenutke borbi kroz ovakav prikaz, budući da prostim okom, u “real time” okruženju, jednostavno ne možemo sve vidjeti na pravi način. Posebno ako su u pitanju brze i dinamične tehnike, a takvih je na UFC 235 itekako bilo.

U ovoj kompilaciji možemo se uvjeriti da se Jon Jones uistinu igrao s Anthonyem Smithom te i dalje postoji dojam da ga je mogao završiti samo da je odlučnije “dao gas”. Kamaru Usman izdominirao je Tyrona Woodleya i tu nije bilo nikakve sumnje da smo gledali jednu od uvjerljivijih detronizacija prvaka. Iza borbe Lawlera i Askrena ostati će još neko vrijeme kontroverza, ali i brutalan slam Lawlera. Ovim putem vidimo koliko je to jako bilo i koliko nezgodno je Askren pao. Još jednom smo se uvjerili da je izdržao nevjerojatno.

Dobili smo ovdje i usporene snimke borbe Zabita Magomedsharipova i Jeremya Stephensa, što je također sjajno, budući da inserti nisu prikazani niti jednom tijekom cijele borbe. Uvršteno je u kompilaciju još nekoliko borbi, a najbolje da sami pogledate koje su to.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI