(VIDEO) Jones progovorio o jedinoj teškaškoj borbi koja trenutno dolazi u obzir

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.03.2019 18:55h Autor:

Jon Jones (screenshot)

Tko je idući protivnik Jona Jonesa? Pitanje je to koje se pojavilo u više navrata nakon posljednje UFC-ove priredbe. Ako pitate Danu Whitea, njegov prvi favorit je Thiago Santos, 35-godišnji Brazilac koji je od prelaska iz srednje u polutešku kategoriju ubilježio tri impresivna nastupa. Padali su pod ‘Marretom’ redom Eryk Anders, Jimi Manuwa i Jan Blachowicz, a u sva tri ova dvoboja Santos je stigao do bonusa.

“Želim Thiaga Santosa protiv Jona Jonesa. Volio bih vidjeti tu borbu. Thiago izgleda nevjerojatno u ovoj kategoriji. Velik je i volim njegov način borbe. Kada Jonesa ubacite u borbu protiv nekoga takvog, on onda posebna zasja. On je tip borca čiji performans ovisi o protivniku. Thiago je jedan od onih koji će krenuti agresivno prema naprijed i dati vam onakvu borbu Jona Jonesa kakvu želite gledati”, izjavio je predsjednik UFC-a na press konferenciji nakon eventa koji smo imali prilike gledati u noći sa subote na nedjelju.

No, osim opcija u poluteškoj, novinari su Jonesa podsjetili i na jednu u kraljevskoj kategoriji. Riječ je o borbi s Brockom Lesnarom za koju je aktualni UFC-ov prvak u nekoliko navrata pokazao interes. Zapravo, čini se da je WWE zvijezda i bivši teškaški prvak jedina opcija za Jona ako se jednoga dana odluči preseliti u kategoriju iznad trenutne.

“Ako ću se kockati, onda ću igrati na veliko. A borba s Lesnarom donosi jako velik rizik, ali i jako veliku nagradu. Iskreno, ne vidim niti jednog protivnika koji bi mogao sa mnom ostvariti brojke poput onih koje bi došle s Brockom”, bio je jasan ‘Bones’.

White pak ima nešto drugačije planove, a oni uključuju Lesnara i Daniela Cormiera koji već duže vremena naglašava kako je Brock idući na njegovom meniju.

“Cormier želi tu borbu, a ako je tako, onda će ju on i dobiti”, nekoliko je puta posljednjih tjedana White ponovio ovu rečenicu.

Što će se točno dogoditi, mogli bismo saznati nakon što Lesnar idućeg mjeseca odradi meč na WrestleManiji protiv Setha Rollinsa…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI