Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Jones: Prije par mjeseci nisam znao tko je Anthony Smith | Fight Site

(VIDEO) Jones: Prije par mjeseci nisam znao tko je Anthony Smith

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2019 10:35h Autor:

Jon Jones i Anthony Smith

UFC je već pokušao organizirati treći meč između Jona Jonesa i njegovog najvećeg rivala Daniela Cormiera. Bilo je to krajem prošle godine kada se Jones vraćao nakon suspenzije, a Cormier je postao dvostruki prvak. No, tada ta ideja nije pala na plodno tlo niti kod Jonesa, a navodno niti kod DC-ja.

Ipak, UFC je svjestan da je upravo to meč koji nosi najviše novca i najviše zarade, pa zasigurno neće tako lako odustati. Čini se da sada niti Jones više nema ništa protiv takvog scenarija što je i jasno rekao nakon jučerašnje press konferencije. Ali u poluteškoj kategoriji. Za tešku bi ga trebalo uvjeravati…

Upitan je li ikada pomislio da mu Nevada neće dati licencu tijekom dugog saslušanja prije dva dana, Jones odgovara:

“U jednom trenutku sam pomislio… Moj odvjetnik mi je rekao da ću dobiti taj dan licencu, da se samo moramo pojaviti. Ali ja sam u sebi mislio, negdje na sredini procesa ‘je li on siguran u to?’. Ali na kraju je sve bilo dobro i zahvalan sam na tome.”

Što misli o Anthonyju Smithu?

“Počeo sam ga primjećivati posljednje dvije borbe posljednjih mjeseci. Prije toga nisam niti znao tko je. Ali poštujem ga, poštujem ga jako mnogo. Poštujem svakog borca. Posljednji put kada sam nekoga potcijenio, skoro sam izgubio od Gustafssona i to se neće više dogoditi”, odgovara.

I na koncu kratkog intervjua Jones se osvrnuo na treći meč protiv DC-ja.

“OK, Dana izvadi čekovnu knjižicu! Idemo to odraditi! Za pravi novac, definitivno bih se ponovno borio s njim. Poluteška? Da, o tome ne bi niti razmišljao, ali teška. To bi trebalo dosta uvjeravanja”, pojašnjava UFC prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI