(VIDEO) Jones odgurao Gustafssona tijekom sučeljavanja nakon press konferencije

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2018 12:42h Autor:

Jon Jones i Alexander Gustafsson

U New Yorku je jučer održana press konferencija povodom UFC 232 eventa, koji će se održati 29. prosinca. Na njoj su sudjelovali sudionici, odnosno sudionice dvije glavne borbe eventa, a na kraju svega dogodilo se vrlo zanimljivo sučeljavanje.

Jones i Gustafsson napokon su dočekali priliku nakon dugo vremena stati jedan preko puta drugog i pogledati se u oči. Obojica su prepuni samopouzdanja i obojica su uvjereni kako je prva borba otišla, odnosno trebala otići u njihovu stranu. A već po ovome se vidjelo kako će se paziti na svaku sitnicu, odnosno da se niti u jednom segmentu priprema za borbu neće jednom od njih dozvoliti bilo kako prednost.

Zaključak navedenog izvlači se iz situacije sa sučeljavanja, kada su borci trebali biti fotografirani jedan pokraj drugog. Baš u tim trenucima se Dana White odmaknuo, a Jones je odlučio prići Gustafssonu i stati ispred njega. Šveđaninu se to nije svidjelo te je on iskoračio, a onda se dogodilo to da ga je Jones uhvatio i odgurnuo. Srećom, sve je stalo samo na tome.

Sučeljene su također Cris Cyborg i Amanda Nunes, koje bi ovoj dvojici trebale pružiti vrhunsku borilačku predigru. Kod njih nije bilo nikakvih problema te je prvo sučeljavanja odrađeno uz poštovanje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI