(VIDEO) Jones i White poludjeli na švedsku novinarku nakon odličnog pitanja: Nauči raditi svoj posao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2018 11:04h Autor:

Jon Jones i Dana White

Jedno od najboljih pitanja UFC 232 press konferencije došlo je od švedske novinarke Izabelle Kostic. No, Jon Jones i Dana White nisu htjeli odgovoriti na njega, nego ju je predsjednik UFC-a čak i izvrijeđao.

Negdje u drugom dijelu pressice, mikrofon je došao do jednog ne toliko poznatog novinarskog lica. U pitanju je članica švedskog medija, Izabelle Kostic, koja je svoje pitanje započela s vrlo zanimljivim uvodom.

“Kako je došlo do toga da je ovo već treći put da se pomiče fokus s boraca i borbi te da se govori o onome što bi imao u svom tijelu, nebitno govorimo li o piktogramu ili pikogramu. Zašto si uopće ikad bio pozitivan?”, glasilo je pomalo nespretno postavljeno njeno pitanje, na koje je Jonesov odgovor bio: “Iduće pitanje molim!”

Onda se okrenula na pitanje Dani White, a onime prvim je dobila dodatni vjetar u leđa.

“Zašto nakon svega ovog tipa i dalje gledamo tu umjesto da je dobio dvije godine suspenzije, kao Frank Mir ili Tom Lawlor?”, nije se dala omesti.

“Neka joj netko oduzme mikrofon, trebamo bolja pitanja, trebamo bolje novinarstvo. Pušiona si!”, rekao je Jones, dok je pokazivao prst prema dolje, a White je govorio kako mu pitanje nije u potpunosti jasno što je ona uopće pitala.

Nakon toga se okrenula još nekim pitanjima Alexanderu Gustafssonu i Cris Cyborg, nakon čega je Jonesu moglo laknuti, budući da se nije vratila na njega.

Nažalost, ovo je još jedna situacija gdje je UFC izašao u susret Jonesu. Pojavilo se potpuno relevantno pitanje, da bi to završilo time da je on ismijao novinarku, a Dana White je sve to popratio i podržao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI