(VIDEO) Jon Jones kod Ivana Dijakovića u UFD Gymu u Düsseldorfu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.04.2019 19:31h Autor:

Jon Jones i Ivan Dijaković

UFD Gym u Düsseldorfu ovih je dana dobio jednog poznatog gosta. U dvoranu je došao UFC-ov prvak poluteške kategorije, Jon Jones, što je zapravo značilo početak suradnje najbolje dvorane u Njemačkoj s najboljim svjetskim borcem.

Jon Jones se u Düsseldorf došao upoznati povodom sklapanja suradnje. Tamo će ostati neko vrijeme, a pristigao je u društvu svog menadžera Abrahama Kawe. Danas je kratko porazgovarao i iznio neke svoje dojmove, a mi smo dobili informacije kako će suradnja rezultirati slanjem nekih američkih boraca u UFD Gym, dok će neki odlaziti u drugom smjeru, u Albuquerque. Tamo će trenirati u ponajboljoj dvorani svijeta. Naravno, u pitanju je dvorana Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna, čiji je Jon Jones dugogodišnji član.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko dobar posao radi Ivan Dijaković. Kako na polju menadžmenta svojih boraca, tako i na planu vođenja dvorane. Što se tiče ovog prvog, u posljednje vrijeme se iskazao potpisima Satoshija Ishiija, Aleksandra Ilića i Miloša Janičića za KSW, dok je svoje prste imao i oko dogovaranja suradnje KSW-a i SBC promocije. Trenutno najpoznatiji eksponat njegove dvorane je KSW prvak Roberto Soldić, no u svom rosteru ima još nekoliko sjajnih boraca poput člana UFC-a Davida Zawade i PFL finalista Abusupiyana Magomedova. Povremeno u njegovoj dvorani treniraju gotovo svi najpoznatiji borci iz regije.

Ovakva suradnja samo će dodatno pridonijeti sjajnim rezultatima koje UFD dvorana i menadžment postižu. Pogledajte kako je bilo danas u dvorani!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thank you Brothers @jonnybones @abrahamkawa for the visit 🙏🏼

Objavu dijeli Ivan Dijakovic (@ivan.dijakovic)

Jon Jones u UFC Gymu kod Ivana Dijakovića

Jon Jones u UFC Gymu kod Ivana Dijakovića

Objavljuje Fight Site u Srijeda, 3. travnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI