(VIDEO) Johnny Walker impresivnim “backfist” udarcem prošetao kroz Justina Ledeta

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.02.2019 09:34h Autor:

Johnny Walker

Najimpresivniji trenutak vrlo zanimljivog Fight Nighta u brazilskoj Fortalezi priuštio je Johnny Walker. Nakon impresivnog debija, ovaj poluteškaš je svoju drugu borbu riješio još impresivnije.

Protiv sebe je Walker imao Justina Ledeta, borca koji je do sada izgubio tek jednom u karijeri i to protiv Aleksandra Rakića. No, za razliku od austrijsko-srpskog borca, koji je s Ledetom u kavezu proveo sve tri runde, “brazilski šetač” je sve odradio u samo 15 sekundi.

Da nema namjeru ničime okolišati potvrdio je već svojim prvim udarcem. U pitanje je bio high kick koji nije najbolje sjeo, no zato je sjeo udarac kojim je popratio izvlačenje noge. Riječ je o sličnom “backfist” udarcu kakvim je Aleksandar Rakić završio svoju posljednju borbu, protiv Devina Clarka. Ledet je vjerojatno već od tog udarca bio gotov, no sudac nije prekinuo. Na njegovu sreću, Walker je tada promašio ilegalan kick prema glavi Ledeta, da bi sve završio udarcima u parteru.

Poluteška kategorija dugo nije imala ovako uzbudljiv roster, a Johnny Walker jedan je od predvodnika onih koji dolaze. I sve realnije se čini da bi mu iduća borba mogla biti protiv još jednog sličnih afiniteta, ali i impresivnih nastupa u Octagonu. Je li Johnny Walker idući protivnik Aleksandra Rakića? Nama se čini da će biti tako.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI