(VIDEO) Je li Cain Velasquez u borbu ušao već ozlijeđen?

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2019 06:53h Autor:

Cain Velasquez

Još od otvorenog treninga održanog u četvrtak, spominjalo se kako se Cain Velasquez tim putem možda ozlijedio. Jedan trenutak dogodilo se “propadanje” njegovog koljena, no pretpostavilo se da nije ništa ozbiljno. Nakon borbe protiv Francisa Ngannoua, mnogi smatraju kako je neke ozljede ipak bilo.

Način na koji je Francis Ngannou savladao Caina Velasqueza ostavio je zrno sumnje da Cain Velasquez možda ipak nije bio u potpunosti spreman za ovu borbu. Vrlo brzo pao je od udarca koji se nije činio toliko jak, a tijekom pada došlo je i do nezgodnog pritiska na koljeno. Izraz lica Velasqueza pokazao je kako je to bilo bolno te je upravo to bilo razlog zašto se nije branio ili pokušao vratiti u borbu. Istina je kako je kraj borbe krenuo udarcem Ngannoua, no ista je tako brzo završila zbog bolova.

Iako Velasquez nije imao problema s hodanjem nakon toga te je dao izjavu bez da je išta oduzimao svom protivniku, snimka s otvorenog treninga daje nam do znanja kako možda ipak nije bilo sve u redu. Naime, u jednom trenutku boksačke prezentacije, vidljivo je kako Velasquezu lijevo koljeno “propada”. Trening odmah staje, a Cain pokušava sakriti ono što se dogodilo nabrijavanjem publike. Tada se činilo kako da je u pitanju nešto normalno, no nakon ove borbe su se ipak vratila pitanja.

Ukoliko je Cain u kavez ušao ozlijeđen, to ne treba nikoga čuditi, jer si nakon ovolike pauze nije mogao dozvoliti otkazivanje samo par dana prije borbe. Osim toga, ne treba onda niti čuditi agresivan pristup kojim je krenuo, s ciljem da borbu što brže završi, posebno ako nije bio siguran koliko dugo koljeno može izdržati. U svakom slučaju, ne znamo što se zapravo dogodilo, ali Cain Velasquez svakako nije izgledao dobro, niti približno onome što su se njegovi fanovi nadali kakav bi u povratku mogao.

Što se tiče ozljede, spomenuta snimka je tu, a najbolja da sami procijenite je li ovdje uistinu bilo neke vrste ozljede, koja je na kraju utjecala na tako brz završetak borbe koji su svi ljubitelji teške kategorije s nestrpljenjem očekivali.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI