(VIDEO) Izgledalo je gadno, ali Cat Zingano srećom je izbjegla težu ozljedu oka

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 13:15h Autor:

Zingano vs. Anderson

Cat Zingano poražena je tehničkim nokautom od Megan Anderson, no kavez je napustila uz podosta dramatičnu situaciju u vezi ozljede oka koja je do prekida dovela. Ipak, popularna borkinja imala ja sreće te će proći bez teže ozljede i trajnih posljedica.

Zingano je borbu protiv Anderson izgubila u samom otvaranju. Kao što možete vidjeti u videu ispod teksta, udarac nogom upućen od strane njene protivnice imao je takvu putanju da je ova palcem pogodila njeno oko. Zingano se istog trenutka za to oko uhvatila te otišla do drugog dijela kaveza, gdje je vrlo brzo došlo do prekida, budući da nije bila u stanju nastaviti borbu.

Kako sve od udarca pa do izlaska iz kaveza Cat nije otvarala oči, pojavili su se strahovi da bi moglo biti ozbiljnije ozljede, a neki su se prisjetili i kako je poznati trener Mike Winkeljohn na sličan način ostao bez oka.

Srećom po UFC-ovu borkinju, sve je završilo bez težih ozljeda po nju, iako tako što nije bilo daleko. Naime, na kraju je došlo samo do posjekotine očnog kapka te je njena ozljeda sanirana odmah u dvorani i nije morala biti odvezena u bolnicu. To je sjajna vijest, budući da je sve izgledalo izuzetno gadno i strah od ozbiljnije ozljede bio opravdan.

Anderson je odmah nakon borbe ponudila revanš i svakako bi isti bilo zanimljivo vidjeti, posebno ukoliko Cris Cyborg i Amanda Nunes budu radile revanš. Šteta za ovaj tip ozljede i takav završetak borbe od koje se puno očekivalo. No, isto tako moramo priznati kako je i ovaj kick bio impresivan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI