(VIDEO) Iza kulisa u Brooklynu: Slavlje obitelji Cerrone i svađa Dillashawa sa sucem

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2019 21:41h Autor:

Obitelj Cerrone

Prvi ovogodišnji UFC event dobio je svoj “The Thrill and the Agony”, kompilaciju emotivnih trenutaka s eventa. Dio nje UFC je, kao i uvijek, podijelio na svom Youtube kanalu.

Cijelu epizodu uvijek možete pogledati na servisu Fight Pass, no UFC za one koji nisu pretplatnici uvijek ima spremnu kraću verziju, s onim najzanimljivijim dijelovima. A ovog puta je itekako bilo trenutaka gdje su emocije igrale važnu ulogu.

Sve počinje s umirovljenim Dennisom Bermudezom, a ovdje možemo vidjeti da niti njegovi treneri nisu bili svjesni te namjere, nego im je otkrio nakon što je borba već bila gotova. Obojica su ga podržali i rekli mu da je imao sjajnu karijeru. Što je najvažnije, istu je završio sjajnom pobjedom i može nam samo biti žao što odlazi.

Idući dio, možda i najduži dio ove epizode, pripada Donaldu Cerroneu. Svi znamo koliko je bliska njegova veza s bakom, no sada kada je tu i sin Danger, njegova nova najveća motivacija, emocije kod Kauboja su postale izuzetno jak faktor.

Posljednji dio pripada Cejudu i Dillashawa. Možete vidjeti slavlje i tuge, ne samo u oba kuta, nego i kod obje obitelji. Osim toga, možete vidjeti ljutnju Dillashawa, koji je prišao sucu i pitao ga kako je mogao prekinuti borbu. Dok je bio tako ljut, Cejudo mu je prišao i rekao mu kako će se boriti ponovno, u bantam kategoriji. Ne znamo baš koliko se TJ-u tako nešto svidjelo.

Što se još događalo dok one glavne UFC-ove TV kamere nisu snimale, provjerite u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI