(VIDEO) Isplivala snimka sigurnosne kamere na kojoj se vidi cijeli McGregorov incident iz Miamija

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.04.2019 23:29h Autor:

Conor McGregor

Pojavila je još jedna snimka prošlomjesečnog incidenta Conora McGregora iz Miamija. Na ovoj se do sada najbolje vidi njegov postupak razbijanja i oduzimanja mobilnog telefona fanu koji ga je namjeravao fotografirati.

U pitanju je sigurnosna kamera hotela u kojem je McGregor odsjedao i koja je snimila njegov povratak u objekt. Vidimo kako Irac dolazi s društvom, a nekoliko ljudi oko njega upalilo je telefone i krenulo snimati. Jedna je osoba čak došla i uslikala “selfie” prije nego je uklonjena od strane zaštitare, no Conoru je posebno zasmetao tamnoputi mladić u bijeloj majici.

Može se primijetiti kako je UFC zvijezda nešto rekla osobi koja je uperila telefon prema njemu, vjerojatno pokušavajući navesti ovog na prekid snimanja. Ovaj nije reagirao nego je nastavio, na što je McGregor zamahnuo, izbio mu telefon iz ruke, nagazio ga na podu te ga na kraju ponio sa sobom. Irac i društvo nakon toga su ušli u vozilo koje se uputilo dalje od hotela.

McGregor se inače ovih dana nagodio sa svojom žrtvom te neće biti civilne tužbe. No, daleko od toga kako je njegovim pravnim problemima kraj. Ne stigne neke prethodne niti ostaviti iza sebe, već slijede novi. Posljednji je onaj od prošlog vikenda, kad je šakom udario gosta jednog dublinskog ugostiteljskog objekta. Oko toga još uvijek traje istraga te za sada nema još nikakvih podignutih optužbi niti su organi reda službeno potvrdili McGregorovo učešće u tom incidentu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI