(VIDEO) “Isplatilo se čekati!” UFC snimio dokumentarac o Danielu Cormieru

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2018 12:02h Autor:

Daniel Cormier

Nova epizoda unutar UFC-ovog serijala “25 Years in short” donosi priču o Danielu Cormieru, borcu koji je uvijek bio poznat po strpljenju te je tako s 39 godina došao do uspjeha kakav nije postigao nitko prije njega.

UFC već nekoliko mjeseci na tjednoj bazi izbacuje dokumentarne filmove o najvažnijim trenucima, događajima ili osobama promocije, koja ove godine slavi 25 godina postojanja. Sada je došao red na Daniela Cormiera, jedinog čovjeka koji je odjednom držao titule u teškoj i poluteškoj kategoriji te jedinog čovjeka među pet prvaka dvije divizije, koji je pojas u obje divizije barem jednom uspio obraniti.

Ovo je priča opredanosti, o strpljenju i prije svega o obitelji kao najvećoj podršci.  Ovo je priča o čovjeku čija je najveća želja da njegova djeca jednog dana mogu govoriti kako je njihov otac bio jedan od najvećih. “Kada ljudi pričaju o mješovitoj borbi, želim da spomenu kako je jednom postojao tip imena Daniel Cormier. Bio je mal i debeljuškast, ali znao se boriti”, dio je onoga što je DC rekao u ovom video uratku o svom uspjehu.

Kao i svaka epizoda, ova se također nalazi na UFC Fight Pass servisu, a ispod teksta se nalazi kratka najava. UFC je napravio nekoliko uistinu fantastičnih filmova povodom svoje srebrne obljetnice i svakako je sada pravo vrijeme za biti korisnikom njihove video platforme!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI