(VIDEO) Dos Santos ponovno pjeva – Poslušajte interpretaciju Princea i “Purple rain”

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2019 11:11h Autor:

Screenshot – Junior dos Santos

Ovo nije prvi put da se bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos proslavio svojim pjevačkim talentom. Ako se vratimo u 2012. godinu, kada je “Cigano” bio na vrhuncu, Brazilac je zabavljao MMA javnost inerpretacijom popularne Adele. Ovaj put je “razvalio” pokojnog Princa i njegov “Purple rain”.

Dos Santos je to učinio u čast pjevača koji je tragično preminuo 2016. godine, a koji rođen upravo u Minneapolisu gdje će noćas ukrstiti rukavice sa zastrašujućim Kameruncem Francisom Ngannouom u glavnoj borbi UFC-ove Fight Night priredbe.

Dojam je da odlično raspoloženog i nasmijanog “Cigana” novinari nisu trebali nagovarati. Dapače, Brazilac kao da se sam ponudio interpretirati svoju verziju najvećeg hita glazbenika Princea.

“Obožavam tu pjesmu čovječe”, rekao je zadovoljni bivši prvak na kraju svoje točke ispred kamera.

Ako se želite podsjetiti Dos Santosove izvedbe britanske pjevačice Adele iz 2012. godine i taj video je dostupan u nastavku članka. Sami ćete morati odlučiti je li JDS napredovao u ovih 7 proteklih godina ili nije.

U jučerašnjem mnogo ozbiljnijem intervjuu Dos Santos je najavio pobjedu protiv Ngannoua, ponovno osvajanje pojasa UFC prvaka, a zatim i meč  u profesionalnom boksu. Bacio je oko na svjetskog prvaka Deontaya Wildera za kojeg smatra da ima mnogo rupa i da bi mu mogao parirati. UFC FN iz Minneapolisa je na rasporedu u noći sa subote na nedjelju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI