(VIDEO) Donald Cerrone odabrao svoje tri najdraže borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2019 10:50h Autor:

Cerrone vs. Story

Pred svoju novu UFC borbu, Donald Cerrone prošao je kroz svoju izuzetno sadržajnu karijeru te je odabrao tri borbe kojih se najviše voli prisjećati. 

U 12 godina svoje MMA karijere, Donald Cerrone odradio je 46 borbi. U njima je upisao 34 pobjede, 11 poraza i jedan poništeni duel. Od toga je 29 borbi odradio u UFC-u, gdje drži nekoliko rekorda. Posebno je vrijedno prvo mjesto na ljestvici boraca s najviše pobjeda u Octagonu, kojih je ostvario 21. Ništa manje vrijedno nije niti prvo mjesto po broju pobjeda prekidom, kojih ima 15. S 14 bonusa nalazi se samo jedan bonus ispod Natea Diaza i Joea Lauzona na prvom mjestu, a nastupom idućeg vikenda doći će na drugo mjesto po broju odrađenih UFC borbi, sa samo jednom iza Jima Millera.

Prije svoje 30. UFC borbe, Cerrone se putem UFC-ovog Youtube kanala prisjetio svoja tri do sada najdraža ogleda. Nakon malo razmišljanja iste je odabrao. Jedne od te tri svi se sjećamo jako dobro, kao i svega što je uslijedilo nakon nje, dok preostale dvije dolaze iz vremena WEC-a, za kojeg smo svjesni da su ga pratili samo oni okorjeli MMA fanovi. U promociji koja se kasnije pripojila UFC-a, Kauboj se čak tri puta borio za titulu prvaka, no niti tamo u tom nije uspio, kao niti u svom jedinom napadu na UFC titulu.

Kroz vrlo zanimljiv video možete popratiti kompilaciju Cerronovih sjajnih poteza te pogledati koje je to tri borbe odabrao. Ono što je svima zajedničko je njegov pristup istima, jer će mu upravo takav trebati iduće subote. Tada će mu s druge strane kaveza stajati mladi lav, talentirani i gladni Alexander Hernandez, koji upravo u Kauboju vidi svoju priliku za ostaviti poruku vrhu borilačkog svijeta. No, Kauboj je i dalje gladan uspjeha, nemojte sumnjati u to.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI