(VIDEO) Donald Cerrone i Tai Tuivasa odradili “shoeie” na tribinama

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2019 07:37h Autor:

Donald Cerrone

Jedna od zanimljivijih zgoda s UFC 234 eventa susret je Donalda Cerronea i Taia Tuivase, koji je rezultirao time da su obojica odradili “shoeie” iz Cerroneove čizme.

Poseban gost UFC 234 priredbe bio je Donald Cerrone, a “Cowboy” ne bi bio ono što je da nije priuštio svojevrsni show. Na tribinama se susreo s UFC-ovim teškašem Taiom Tuivasom, koji je poznat po izvođenju “shoeiea”, odnosno pijenja piva iz vlastite cipele. U slučaju “Kauboja”, cipela postaje čizma.

Cerrone je skinuo čizmu, nakon čega je u nju usipao svoje pivo te ga ispio iz nje. Tuivasa je to shvatio kao izazov, nakon čega on uzima istu čizmu te odrađuje isto, na oduševljenje fanova, ali i kolega boraca koji su sjedili oko njih. Prije svih se tu misli na preostale australske zvijezde, u prvom planu Jakea Matthewsa i Tysona Pedra. Joanna Jedrzejczyk nije bila toliko impresionirana te možemo primijetiti kako u pozadini radi “selfie” s fanovima.

Donald Cerrone i Joanna bili su posebni gosti UFC-a u Melbourneu te su odradili nekoliko promotivnih aktivnosti uz druženje s fanovima. Naravno, na kraju su prisustvovali priredbi, a Cerrone se potrudio da i tu ostane zabilježena njegova prisustnost.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI