(VIDEO) Dillashaw: Čestitam, ali nisi me pobijedio! Cejudo: Dat ću ti još jednu priliku u bantamu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.01.2019 12:15h Autor:

Henry Cejudo i T.J. DIllashaw

Borba Henryja Cejuda i T.J. Dillashawa koja je predvodila UFC Fight Night 143 u Brooklynu nije završila bez ponešto kontroverze.

Cejudo je obranio naslov muha kategorije tako što je zaustavio bantam prvaka udarcima za samo 32 sekunde. No Dillashaw se nije složio s odlukom suca te je iste sekunde poče protestirati što je meč prekinut.

“Znao sam da je ozlijeđen”, komentirao je Cejudo završetak borbe u svom Octagon intervjuu.  “Pogodio sam ga high kickom u bradu i osjetio sam da je malo zateturao i ostalo je povijest.”

Iako ne vidi problem u prekidu, Cejudo je ponovio riječi s press konferencije uoči meča te je Dillashawu ponudio ekspresni revanš, s time da se sada on planira popeti u njegovu kategoriju i pokušati mu uzeti bantam pojas.

“Ova pobjeda je veća od mene. Ova pobjeda je bila za borce muha kategorije. Kao što sam rekao T-J.-u- možemo ovo ponoviti, ali drugi put ćemo to napraviti u bantamu. Hvala ti na prilici. Ti si faca što si se spustio. Znam da je skidanje kila bilo teško i dat ću ti još jednu priliku u bantamu. Ponovimo to”, zaključio je Cejudo.

Mikrofon je zatim dobio vidno razočarani Dillashaw koji je objasnio svoju stranu priče i poručio kako nije poražen.

“Nisam imao sreće. On me jest udario desnom rukom iza uha dok sam ja bacao svoj vlastiti udarac. Osjetio sam ga, ali bio sam priseban čitavo vrijeme. Hrvao sam, pokušao uhvatiti ‘single leg’ i sudac me morao odmah odgurnuti. Gledajte, čak sam odmah pričao s njim. Ovo je pušiona. Pušiona je kada vam je nešto oduzeto, umjesto da ste poraženi. Da sam bar bio poražen. Hej, čestitam Henryju Cejudu. Dobar posao, ali nisi me pobijedio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI