Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Diaz i Khabib se do kraja “zakrvili” na Twitteru: Isplivala snimka njihove makljaže iz 2015. | Fight Site

(VIDEO) Diaz i Khabib se do kraja “zakrvili” na Twitteru: Isplivala snimka njihove makljaže iz 2015.

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2019 10:40h Autor:

Nate Diaz

U vikend prepucavanje Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora na društvenim mrežama uključio se i Nate Diaz. I vrlo brzo je preuzeo šou!

Diaz je uletio s komentarom koji zapravo ide u prilog Conoru McGregoru, a u biti se prisjetio jedne situacije iz 2015. godine kada se njegova “ekipa” zakačila s onom Khabiba Nurmagomedova na WSOF priredbi.

“Ošamario sam te posred glave, ti i tvoj tim niste učinili baš ništa. Živite s time, vi ste svi pičkice”, napisao je Diaz.

Njegov komentar je vrlo brzo stigao do UFC prvaka koji nije propustio podijeliti svoju verziju događaja. A ona se razlikuje od one Diazove. Prema Nurmagomedovu Diaz je bio taj koji se sakrio iza osiguranja i koji je u konačnici pobjegao.

Nate Diaz “skočio u obranu” McGregora: “Khabiba sam ošamario, nitko nije ni mrdnuo”

Kao dokaz svojih tvrdnji je pokazao video na kojem je Nate Diaz prisutan s leđa, a između njega i druge grupe se nalazi osiguranje koje pokušava smiriti situaciju. Video je dugačak tek 15 sekundi pa je teško razaznati što se zapravo događalo.

“Ti si se bio skrivao iza osiguranja i pobjegao si kao kukavica. Jasno je na ovom videu”, napisao je Nurmagomedov uz svoju objavu te je dodao:

“Razbili smo tvoj tim te noći ti propalico.”

Diaz je bio brz na okidaču te je spremno čekao da ponovno odgovori.

“Budi realan”, napisao je “Orlu” te je dodao:

“Ti znaš što se dogodilo. I pomiri se s tim.”

Diaz se nije borio još od kolovoza 2016. godine kada je izgubio vrlo gustom odlukom od Conora McGregora. A upravo McGregor je u posljednjem dvoboju pokušao bezuspješno izazvati Khabiba Nurmagomedova za titulu prvaka u lakoj kategoriji. Obojica od tada nisu nastupala, ali niti ne mogu radi problema u koje su upali zbog makljaže koja je nastala poslije samog meča.

Kasnije ovog mjeseca ih čekaju saslušanja ispred Komisije u Nevadi na kojima će se odlučiti kakve ih kazne i sankcije čekaju. Do tada se trojka očito zabavlja na društvenim mrežama međusobnim prepucavanjem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI