(VIDEO) Demoliranje Briana Ortege i ostale UFC 231 borbe u usporenom snimku

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2018 11:55h Autor:

Max Holloway i Brian Ortega

Ispred nas je UFC 231 Fight Motion, kompilacija najboljih udaraca sa subotnjeg UFC eventa u usporenim snimkama. U prvom planu je naravno Hollowayevo demoliranje Briana Ortege, no tu su još neke borbe.

Ukoliko vam Max Holloway nije u subotu izgledao dovoljno impresivno, kako u samoj borbi, tako i u kompilaciji najboljih trenutaka, onda je ovo video za vas. Naravno, video je ovo i za sve ostale koji se Maxovim udarcima žele diviti kroz najimpresivniji mogući prikaz. Isto tako, diviti se treba i Brianu Ortegi, odnosno udarcima koje je primio. I vjerujte, a uvjeriti ćete se i sami kada pogledate video, ovako sve to izgleda još puno gore nego na prvu ruku.

Naravno, nije to jedina borba prikazana u ovoj kompilaciji, budući da je sam event ponudio masu uzbuđenja. Moglo je tu biti i više akcije, ali odabrano je ukupno sedam borbi čiji su najjbolji udarci u videu koji možete pogledati ispod teksta.

Ne treba duljiti niti kod ovako nečega pisati duge uvode. Ionako ste svi otvorili članak da biste pogledali video. Izvolite!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI