(VIDEO) Demolidor Pereira oduševio u prvom UFC nastupu! Bivši SBC prvak nokautirao i uzeo bonus

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.05.2019 12:19h Autor:

Roberts vs. Pereira

Ako ćemo gledati na temelju umjetničkog dojma i efekta koji je ostavio na promatračima, Michel “Demolidor” Pereira svakako je najbolja priča Fight Nighta u Rochesteru. Bivši SBC prvak prezentirao je dio svojih atraktivnih poteza, jednako tako atraktivno je nokautirao Dannya Robertsa, a uz to još pokupio 50.000 dolara bonusa. Osim njega, bonusima su nagrađeni Grant Dawson, Aspen Ladd i Sijara Eubanks.

Nitko nije ostao ravnodušan na ono što je Michel Pereira pokazao u svom UFC debi nastupu, posebno oni koji ranije nisu bili upoznati s repertoarom ovog 25-godišnjeg borca iz Brazila. Donedavni SBC prvak je pri potpisu za UFC rekao kako želi biti najatraktivniji borac svijeta, a ta namjere je sad potvrdio i nastupom u kavezu.

Od samog početka borbe protiv Dannya Robertsa, kojem je ovo bio deseti UFC nastup, Demolidor je tražio priliku za odraditi što atraktivniji nastup. Bilo je tu nekoliko pokušaja “showtime puncha” nakon odbijanja od ograde, a pokazao je i kako izgleda “backflip” udarac koji također nije uspio pronaći svoje mjesto. No, konstantnim napadima u kojima ne možeš pretpostaviti što će uslijediti je u potpunosti izludio Robertsa. Kako se efektno borio, tako je borbu i završio već u prvoj rundi. Letećim koljenom je Robertsa uzdrmao, a onda ga još desnim direktom prizemljio. Došao je Demolidor do britanskog borca, no vidio je da nema potrebne udarati dalje i samo je odšetao. Za ovu izvedbu apsolutno zasluženo dobio je bonus od 50.000 dolara.

Drugi bonus za najbolju izvedbu, u podosta žestokoj konkurenciji odlazi Grantu Dawsonu. Mladi američki borac još jednom je potvrdio svoj talent tako što je savladao pobjednika Ultimate Fightera, Mikea Trizana. Najbolja borba večeri ona je u ženskom bantamu, u kojoj je Aspen Ladd nastavila svoj niz neporaženosti pobjedom nad Sijarom Eubanks.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI