(VIDEO) Damir Hadžović na sjajan način najavio današnju borbu u Pragu

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.02.2019 14:24h Autor:

Damir Hadžović

Damira Hadžovića danas čeka novi UFC ispit. Svoju petu borbu u promociji najavio je na Instagramu putem odličnog motivacijskog videa.

Hadžović se bori protiv Marca Pola Reyesa, a njihova borba ima najveću vjerojatnost prekida od svih 13 borbi na današnjem programu. Polo Reyes završio je prekidom 88 posto borbi u kojima je upisao pobjedu, dok je kod Hadžovića na brojka na 75 posto. Obojica su borci koji ne bježe od otvorenog okršaja i sigurno će tražiti priliku da ova borba potraje što kraće.

“Bosnian Bomber” je samo par dana prije borbe objavio i sjajan video, putem kojeg pokušava prezentirati svoju formu i objasniti koliko mu sama borba znači.

“U subotu dolazi moja nova UFC borba. Svaka borba je ozbiljan posao, a ja naporno radim da bih ispunio svoj san. U svoj trening ulažem bol i znoj. To je zapravo realnost koja stoji iza svake velike borbe, puno truda i boli se dogodi prije nego što uopće uđeš u Octagon. Svaki dan samog sebe guram do granica jer vjerujem u sebe i svoje mogućnosti kao borca. Vrijeme je! Trening kamp je gotov, um i tijelo su spremniji nego ikad. Sad je ostao još samo onaj zabavni dio”, napisao je Damir uz svoju objavu.

Njegova borba četvrta je na današnjem rasporedu, što bi značilo da bi Hadžović i Reyes, ovisno o trajanju prve tri borbe, u kavez trebali ući između 18 sati i 18 sati i 30 minuta. Ne propustite borbu, a video svakako pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI