(VIDEO) Cyborg i Shevchenko zajedno treniraju pred iduće borbe

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2018 09:47h Autor:

Valentina Shevchenko i Cris Cyborg

Iduća dva UFC-ova PPV eventa, Cris Cyborg i Valentina Shevchenko odraditi će vjerojatno najvažnije borbe u svojim dosadašnjim karijerama. Da bi se što bolje pripremile za njih, odlučile su trenirati zajedno.

Valentinu Shevchenku 8. prosinca čeka borba za prvakinju muha kategorije, a boriti će se protiv Joanne Jedrzejczyk. Biti će to njihova četvrta međusobna borba, ali ujedno i prva po MMA pravilima. Sva tri puta u muay thai ringu slavila je Shevchenko, no MMA je jedan drugi svijet. Ipak, po onome što je do sada prikazala u drugim aspektima osim stand upa, trebala bi biti veliki favorit.

Što se tiče Cris Cyborg, nju 30. prosinca čeka vjerojatno najveća borba u povijesti ženskog MMA-a, sudar prvakinja bantam i perolake kategorije. Ukoliko savlada Amandu Nunes, teško će netko više i pomisliti da se može naći djevojka preko koje Cyborg neće uspjeti proći.

Kroz zajednički trening svakako će puno toga postići, a dio onoga što rade prikazan je u videu ispod teksta. Posebno zanimljiv izgleda “Bullet Muay Thai” trening koji su patentirale upravo sestre Shevchenko, a Cyborg se jako dobro snašla u njemu. U svakom slučaju, ovo je prilika pogledati kako izgleda trening možda i dvije najkompletnije borkinje trenutno u MMA sportu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI