(VIDEO) Cro Cop objavio tri instrukcijska videa: Uči Deliju i Ishiija malim tajnama MMA zanata!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.05.2019 14:10h Autor:

Screenshot

Lijepo je vidjeti legendarnog Mirka Filipovića kako se odlično snalazi u ulozi trenera i savjetnika svojim kolegama iz Cro Cop tima.

Nakon što je doživio moždani udar, a zatim se vratio u dvoranu nakon oporavka, Filipović je otkrio javnosti da će se u budućnosti posvetiti držanju seminara, ali i dijeljenju svog bogatog znanja sa suborcima iz tima kako bi im pomogao u daljnjim karijerama.

Nedavno je odradio prvi, vrlo uspješan seminar u Italiji, da bi zatim bilo otkriveno da će već 11., odnosno 12. svibnja, odraditi novi seminar. Ovaj put ćemo Filipovića gledati u njemačkom Duesseldorfu u dvorani UFD Gym gdje treniraju Roberto Soldić i Antun Račić.

(FOTO) Cro Cop: Seminari i pomoć mojim dečkima su ono kako ću ostati u sportu

Cro Cop se u međuvremenu posvetio pomaganju svojim borcima u dvorani Cro Cop Gym u Gajnicama – Satoshiju Ishiiju, Anti Deliji i Darku Stošiću, koji se spremaju za zahtjevne ispite koji im slijede. Ishiija i Deliju očekuje nastup u PFL-ovom turniru teške kategorije (u lipnju), dok će Stošić u švedskom Stockholmu tražiti drugu UFC pobjedu.

Posebno zanimljivo i edukativno je posljednjih dana pratiti Filipovićevu Facebook stranicu gdje je započeo objaviljvati svojevrsne instrukcijske videe. Osim publici koju samo na Facebooku ima više od 300 tisuća, Filipović zahvate tumači potencijalnim protivnicima u završnici PFL turnira, a do tada prijateljima i suborcima – Deliji i Ishiiju. Prije dva dana je objavio video u kojem tumači obranu od rušenja kada protivnik radi traziciju iz tehnike “single leg” u tehniku “double leg”. Dan kasnije je objavio video gdje se bavi udarcima koljenom iz klinča.

A danas, u ponedjeljak je na službenom Facebook kanalu objavljen još jedan instrukcijski video. I dalje su uz njega “na pozornici” Ante Delija i Satoshi Ishii.

Sva tri instrukcijska videa možete pronaći u nastavku videa


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI