(VIDEO) Cris Cyborg ponovno u dvorani, priprema novu brazilsku UFC nadu za subotnji nastup

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.01.2019 11:34h Autor:

Cris Cyborg i Ariane Lipski

Cristiane “Cyborg” Justino vratila se u dvoranu nakon teškog poraza doživljenog od Amande Nunes. Tamo joj društvo pravi Ariane Lipski, bivša KSW prvakinja, koju ovog vikenda čeka debi nastup u UFC-u.

Za Cyborg smo mogli očekivati da tako velika radnica neće dugo vremena provesti izvan dvorane. Posebno ako ima priliku za nastup pripremiti nekog od najvećih talenata iz svoje domovine. To je ovim putem Ariane Lipski, koja je u Huntington Beach došla odraditi posljednje pripreme za borbu protiv Joanne Calderwood. U pitanju je njen debi nastup u UFC-u, a imati će ga ove subote u Brooklynu.

Lipski je inače bivša KSW prvakinja te je u posljednje vrijeme smatrana najboljom borkinjom muha kategorije izvan UFC-a, Bellatora i Invicte. Sada je napokon tu, a za prvi ispit nema nikako lagan posao. Joanne Calderwood napokon nastupa u kategoriji za koju je kao stvorena i škotska borkinja ima ambicije ići do trona. No, niti one Ariane Lipski se ne razlikuju.

Cris Cyborg je ovim putem snimila dio sparinga iz svoje dvorane, u kojem možemo vidjeti na čemu je Lipski radila kroz treninge kod donedavno smatrane najboljeg borkinje svijeta. Njena borba protiv Calderwood nalazi se na pred vrh uvodnog programa eventa koji ćemo pratiti ovog vikenda.

View this post on Instagram

Uma mulher com a sobrancelha feita não quer guerra com ninguém 😂😍. . . . @studiomsistershair @annepradomakeup

A post shared by Ariane Lipski (@arianelipski) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI