(VIDEO) Covington upao na Usmanov otvoreni trening i pokušao ga isprovocirati

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 10:22h Autor:

Colby Covington

Colby Covington stigao je u Las Vegas. Kad već nije dobio priliku boriti se na UFC 235 eventu za pojas velter kategorije, odlučio je pokušati ostaviti svojevrsni dojam izvan kaveza. Prvi potez bio mu je pokušaj “skidanja” Shannona Briggsa.

Sjećate se kad je Shannon “Let’s go champ!” Briggs upao na trening Vladimira Klička i pokušao time ovog izbaciti iz takta? Sjećate se da u tome nije uspio? Ipak, unatoč tome, Colby Covington pokušao je nešto slično napraviti na otvorenom treningu UFC izazivača velter kategorije, Kamarua Usmana.

Donedavni privremeni prvak kategorije, kojem je pojas oduzet jer se nije mogao boriti protiv Woodleya u rujnu prošle godine, došao je u Vegas pokušati odraditi samopromociju. I prvo javno okupljanje na kojem je viđen je baš spomenuti Usmanov trening. Covington je tamo upao s megafonom i svojim pojasom te je pokušavao nešto vikati Usmanu, s ciljem da ovaj reagira.

Usman ga je vjerojatno primijetio, ali uspio je ostati potpuno hladan. Nastavio je plesati i zabavljati fanove, dok je Covington oko dvije minute pokušavao dobiti njegovu pažnju. Nakon toga su došli organi reda casina u kojem se otvoreni trening održavao te su ga zamolili da napusti događanje, što je ovaj na kraju i učinio.

Ovo svakako nije jedino što ćemo od Covingtona vidjeti ovog vikenda, a isti je već najavio kako mira neće dati niti tijekom eventa. Za sada nam nije poznato je li mu UFC dao ulaznice za prve redove VIP sekcije unutar T-Mobile dvorane. Ukoliko mu ostali “projekti” budu uspješni kao ovaj prvi, teško da će mu posjet Vegasu biti plodan. No, ako ništa, ostavio je dojam na fanove koji su ga glasno pozdravili, kao i na medije koji su popratili ovu eskapadu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI