(VIDEO) Covington se suočio s Whiteom u casinu, predsjednik UFC-a ga ušutkao

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.03.2019 17:39h Autor:

Screenshot

Najprije je upao na otvoreni trening čovjeka za kojeg smatra da mu je uzeo njegovo mjesto, da bi se zatim istog dana, samo nešto kasnije, sučelio i sa svojim šefom.

Radi se naravno o bivšem privremenom prvaku Colbyju Covingtonu, kojem je UFC najprije uzeo pojas bez previše objašnjavanja da bi ga zatim izostavili iz meča za titulu s Tyronom Woodleyjem. Nakon što je upao na otvoreni trening pokušavši isprovocirati izazivača Kamarua Usmana, Covington je svoj performans odlučio završiti suočavanjem sa svojim šefom Danom Whitom. A to mu baš i nije prošlo onako kako je on to zamišljao.

(VIDEO) Covington upao na Usmanov otvoreni trening i pokušao ga isprovocirati


Covington je očito dobio dojavu da veliki ljubitelj kockanja Dana White svoje vrijeme provodi u hotelu Palms, pa ga je odlučio potražiti, a onda i zatražiti objašnjenje zašto se on ne bori protiv Woodleyja. Pronaći Danu Whitea nije bilo previše teško, no ostatak njegovog cilja je prošao neslavno s obzirom da se predsjednik UFC-a s njim obračunao vrlo oštro i odrješito.

Vidno izizritirani White je najprije pozdravio Colbyja, a kada ga je Covington pitao “zašto se ne bori za titulu?”, White mu je odgovorio:

“Prestani snimati! Prestani snimati! Kockam ovdje, prestani snimati!”

Video koji možete pogledati u nastavku članka je tu završio, no jasno je da čitava situacija nije prošla onako kako ju je Colby Covington zamišljao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI