Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Conor McGregor propjevao u pubu | Fight Site

(VIDEO) Conor McGregor propjevao u pubu

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2019 11:38h Autor:

Conor McGregor i Jimmy Fallon

Nakon mnogobrojnih uloga u kojima smo ga proteklih mjeseci mogli vidjeti, Conor McGregor odlučio je javnosti prezentirati i svoje pjevačke sposobnosti. Odradio je to tijekom snimanja showa Jimmyja Fallona, a danas se taj uradak našao u javnosti.

Epizoda showa Jimmyja Fallona, u kojoj je gostovao Conor McGregor, emitirana je prije otprilike mjesec dana. Ipak, u njoj nije prikazano sve što se događalo unutar puba gdje je snimljena. U jednom trenutku Conor i Jimmy su zapjevali, a taj dio bio je rezerviran samo za kamere “Mac Lifea”. Danas je došao dan objave istog.

Pjesmu nije teško pretpostaviti. “Whiskey in the Jar” se u startu čini kao logičan izbor, uz malu promjenu u “Proper in the Jar”. Bez bilo kakvog suzdržavanja, najveća svjetska MMA zvijezda pustila je glas. Moramo priznati da je na trenutke zvučalo vrlo dobro, dok se u nekima vidjelo kako pjesma ipak nije ono čime se McGregor često bavi. No, dobro su se zabavili, u to nema nikakve sumnje.

Conor je trenutno i dalje zauzet svojim poslovima izvan borilačkog sporta te nema ugovorenu borbu, iako se svako malo putem društvenih mreža pohvali fotografijama s treninga. Čini se da namjerava biti spreman ukoliko se pojavi kakva prilika, posebno ako UFC na stol stavi pravu ponudu koja će ga “izuti iz cipela”. Jedino je problem što to više nije niti približno lako kao nekad.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI