(VIDEO) CM Punk odradio svoju prvu gažu MMA najavljivača

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.12.2018 11:57h Autor:

screenshot

Velika kečerska zvijezde te niti malo toliko uspješan MMA borac, Phil “CM Punk” Brooks, jučer je odradio prvi dio gaže na novom poslu koji mu je vjerojatno riješio UFC. 

CM Punk službeni je najavljivač CFFC promocije na njihovom 71. eventu, koji se danas održava, a emitira se uživo putem UFC Fight Pass streaming servisa. Upravo u tome se može pronaći poveznica UFC-a, Brooksa i ovog eventa. Prvi dio posla odradio je na jučerašnjem vaganju, a vi u videu ispod teksta možete vidjeti kako se snašao.

U svojoj UFC karijeri, koja od samog potpisa za promociju traje već četiri godine, CM Punk je odradio dvije borbe, u kojima je bio daleko od toga da ostavi ikakav spomena vrijedan dojam. Ipak, nedavno je rekao kako još uvijek nije odustao od MMA karijere te da ju misli nastaviti, iako nije sigurno hoće li to i dalje biti u UFC-u. Iz ove gaže vrlo lako zaključimo kako njegova suradnja s UFC-om i dalje traje. Odnosno, CM Punka moći ćemo večeras gledati na UFC Fight Passu. Istina, ne kao borca nego kao najavljivača u kavezu, no možda je tako i bolje.

Cage Fury Fighting Championships inače je promocija locirana u Atlantic Cityu, savezna država New Jersey i nerijetko pruža vrlo zanimljive evente. Neki od bivših zvijezda ove promocije su Anthony Smith, Katlyn Chookagian, Jim Miller, Paul Felder, Jimmie Rivera i Aljamain Sterling.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI