(VIDEO) Cat Zingano opako se priprema za osvajanje perolake kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.11.2018 16:58h Autor:

Cat Zingano

Cat Zingano priprema se za nastup na UFC 232 eventu, koji će ujedno biti njen debi u perolakoj kategoriji. Jedva od najpopularnijih borkinja svijeta često na Instagramu zna svojim fanovima prezentirati što se događa u dvorani i kako izgledaju pripreme.

UFC 232 održava se 29. prosinca, a Zingano će se tamo boriti protiv Megan Anderson. Pretpostavlja se kako će pobjednica te borbe, posebno ukoliko to bude Zingano, odmah nakon toga napasti titulu kategorije. Zanimljivo, na istom eventu, u njegovoj sunaslovnoj borbi, se borba za titulu i održava. Boriti će se Cris Cyborg i Amanda Nunes.

Zingano je već ranije najavljivala kako je Cyborg protivnica koju želi vidjeti protiv sebe te kako će dati sve od sebe da dođe do borbe za UFC titulu do 66 kilograma. Ovog puta su joj priprema drugačije, pošto neće morati skidati kilograme na 61.5, ali svakako će morati pripaziti na to da ne izgubi brzinu i eksplozivnost jer upravo to je ono gdje će morati imati prednost nad protivnicima.

Kako izgledaju njene pripreme, možete vidjeti u videu ispod teksta, a nas je posebno impresionirala vježba objavljena prošlog mjeseca, koju smo također podijelili. Cat je nakon svega što je prošla svakako zaslužila jedan dobar rezultat i nadamo se kako neće imati novih problema, bilo privatnih, bilo onih s ozljedama.

Pogledajte kako izgleda njen posljednji trening.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI