(VIDEO) Cain, Ngannou i ostatak odradili prva sučeljavanja

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.02.2019 09:31h Autor:

Francis Ngannou i Cain Velasquez

U Phoenixu je održan medijski dan te prva sučeljavanja sudionika UFC on ESPN 1 priredbe. Svi sudionici programa, predvođeni Francisom Ngannouom i Cainom Velasquezom, suočeni su po prvi put. Pogledajte kako je to izgledalo.

Još prije nekog vremena smo u jednom tekstu zaključili nešto, što gotovo da djeluje kao pravilo u svijetu borilačkog sporta. Što se tiče sučeljavanja, odnosno “staredowna”, što je veća kategorija, to kao da su borci manje nabrijani. Ngannou i Velasquez samo su još jedan dokaz iste tvrdnje, uz neke iznimke koje potvrđuju pravilo.

Ukratko, njih dvojica su se pozdravili, fotografirali te na kraju i zagrlili kao da sutra nije dan u kojem će se boriti, svjesni da obojica u svojim rukama imaju snagu kojima mogu nanijeti i fatalne udarce. To se naravno neće dogoditi, ali činjenica stoji. I bilo je to lijepo za vidjeti, jer znamo kako u kavezu jedan drugog neće štedjeti.

Ovog puta je UFC pred medije izveo apsolutno sve sudionike i sudionice programa, a nekih napetosti nismo vidjeli ni kod jednog parova. Jedino su neki djelovali kao da su već nabrijani na borbu, dok drugi u miru provode vrijeme dok ne budu morali pokazati ono što znaju i mogu. Pogledajte kako je to izgledalo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI