(VIDEO) Cain: Kakav nokdaun? Nije me niti dotaknuo, bilo je to samo koljeno!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.02.2019 11:17h Autor:

Cain Velasquez

Kao da je uklet… Cain Velasquez zaista nema sreće s velikim mečevima u velikim premijerama na američkim nacionalnim TV kućama. Prije mnogo godina je predstavljao UFC s Dos Santosom ispred FOX-ove publike, sada je istu stvar trebao odraditi s Francisom Ngannoum. Prvi put je nokautiran samo nešto više od jedne minute, ovaj put je sve trajalo tek 26 sekundi…

“Ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo. Imao sam sjajan pripremni kamp. Osječao sam se sjajno uoči meča, bio sam opušten. Napravio sam krivi korak s lijevom nogom i osjetio sam da je nešto puknulo, već sljedeći korak nije izdržalo. Ne mogu vjerovati da mi je koljeno tako otišlo. Bio sam na 100 posto kada sam ulazio u meč, bio sam 100 posto zdrav. Ne mogu vjerovati da mi se dogodila ova ozljeda, teško mi je. Ali ovo je takav sport, ovakve ozljede se događaju. Frustrirajuće je”, izjavio je vidno razočarani bivši prvak na press konferenciji poslije prve UFC on ESPN priredbe.

Novinare je zanimalo je li se radilo o nokdaunu pa ozljedi ili je bila u pitanju samo ozljeda koljena?

“Bilo je u pitanju samo koljeno. Nije me niti dotaknuo, bilo je to jebeno koljeno. Osjetio sam kako me koljeno izdalo i to je bilo to”, odgovara Velasquez i dodaje da je sudac dobro odlučio kada je prekinuo meč.

“Bilo je u redu jer je sudac vidio kako mi je koljeno popustilo. Njegov posao je pobrinuti se da smo zdravi. Sudac je dobro napravio, dobro je postupio.”

Dobra vijest za fanove Caina Velasqueza jest da ne razmišlja o mirovini, barem ne dok ne čuje što se zapravo dogodilo s njegovim koljenom!

“Vidjet ćemo što će se dogoditi. Znajući što sam učinio u ovom pripremnom periodu, bio sam jako spreman. Bio sam pun samopouzdanja i osjećao sam se sjajno. Ali ta frikava nesreća, da ovo je frustrirajuće. Provjerit ću što je s koljenom, ali idemo dalje. Imam još dosta toga za dokazati”, objašnjava Velasquez i zaključuje:

“Vidjet ćemo što će liječnici reći. Kažem ponovno, radim sve u najboljoj namjeri. Ako mislim da ne mogu biti najbolji, neću se s time baviti. Ali u ovom kampu se nisam tako osjećao. I zato je ovo posebno frustrirajuće. Žao mi je i ljudi koji su vjerovali u mene, htio sam im toliko toga dokazati. I meni je teško, ovo je jako nesretna situacija.”

Bivpi prvak je još jednom novinarima opisao ozljedu maknuvši sve sumnje da je bio u nokdaunu!

“Osjetio sam bol u sredini koljena. Meniskus, prednji križni ligament vjerojatno. Tamo negdje. Nisam osjetio da sam stabilan na nogama. Vidio sam udarce Ngannoua, vidio sam njegovu brzinu, ali na videu je sve to izgledalo puno brže, u realnosti sam se osjećao dobro u kavezu. Vidio sam njegove udarce, mogao sam ih izbjeći i čak ga okrenuti, ali onda se dogodila nesreća.”

Čitavu izjavu Caina Velasqeza na press konferenciji nakon prve UFC on ESPN priredbe, pogledajte u nastavku:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI