Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Burne reakcije komentatora i timova na UFC 235 završnice, Woodleyeva majka grlila uplakanog Usmana | Fight Site

(VIDEO) Burne reakcije komentatora i timova na UFC 235 završnice, Woodleyeva majka grlila uplakanog Usmana

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.03.2019 19:25h Autor:

Dominick Cruz, Joe Rogan i Jon Anik

UFC 235 donio je jednu od najboljih The Thrill and The Agony epizoda do sada. Pogledajte reakcije komentatora i kuteva boraca na završnice borbe te neke događaje iz backstagea. Prije svega tu mislimo na vrlo zanimljivu majku Tyrona Woodleya, koja je imala svoj emotivni trenutak i s njegovim protivnikom.

UFC je objavio jednu od najboljih te vjerujemo najdulje “The Thrill and The Agony epizoda do sada. Ona ukupno traje 17 minuta, a skraćeni dio u trajanju od pet minuta objavljen je na Youtube kanalu UFC-a.

Početak ovog videa kratko je posvećen borbi Codya Garbrandta i Pedra Munhoza, odnosno reakcijama komentatora i timova, nakon čega se okrećemo borbi Bena Askrena i Robbiea Lawlera. Tu možemo vidjeti kako su komentatori reagirali na prekid, ali i na spoznaju da Robbie Lawler nije bio bez svijesti u trenutku kad je borba prekinuta. Možemo vidjeti i razgovor Herba Deana i Robbiea Lawlera, gdje je sudac pokušao objasniti kako mu nije jasno što se dogodilo, dok je Lawler to primio mirno i uz komentar “kako se sranja događaju”.

Najveći dio ovog skraćenog prikaza pripada borbi Kamarua Usmana i Tyrona Woodleya. Kao i kod svake borbe, možemo popratiti reakcije kuteva, ali i samih boraca te njihovu konverzaciju u kavezu, no posebna priča je majka Tyrona Woodleya. Ona je svog sina otpratila komentarom kako je odradio dobru borbu, no da se treba vratiti u dvoranu i raditi. Nakon toga joj je prišao vrlo emocionalni Usman, a ona ga je zagrlila i tješila. Vrlo neobična situacija, kada znamo da je njen sin onaj kojeg treba tješiti. Novog prvaku je rekla kako je ovo bio njegov dan te da treba pripaziti jer će sada svima biti cilj detronizirati ga.

Na kraju vidimo konverzaciju Usmana i Jona Jonesa, koji su se prisjetili svoga prvog susreta. Jon se naime prvi UFC borac kojeg je Usman upoznao u životu. Sam kraj pripala susretu Jona Jonesa i Anthonya Smitha u backstageu. To je ono što je UFC stavio u ovaj skraćeni pripaz, a cijela epizoda nalazi se na servisu UFC Fight Pass.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI