(VIDEO) “Budućnost” je tu! Maycee Barber brutalnim prebijanjem protivnice obavijestila diviziju da je stigla

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.11.2018 13:11h Autor:

Maycee Barber i Hannah Cifers

Maycee Barber u svom je prvom UFC nastupu potvrdila kako prašina koja se digla iza njenog dolaska u UFC nije slučajna. Najmlađa debitancima u povijesti UFC-ovih ženskih kategorija jednostavno je briljirala u svojoj premijeri na najvećoj svjetskoj MMA pozornici.

Nakon pomalo sporijeg ulaska u borbu, odnosno nakon što vjerojatno nije mogla u potpunosti ignorirati činjenicu da je u pitanju njen UFC debi i to u rodnom gradu, Maycee Barber uspjela se opustiti te krajem prve runde započeti ono što je u drugoj završila. U pitanju je pobjeda nad Hannom Cifers i to na koji način. Dvadesetogodišnjakinja je prvo sve pokrenula laktovima u klinču, kojima je otvorila posjekotine svojoj protivnici, da bi sve završila u parteru. Na kraju je odradila brutalnu krvavu završnicu koja nikoga nije mogla ostaviti ravnodušnim.

“Ja nisam došla da ne gubim, ja sam došla da pobjeđujem. Ukoliko želite gledati prvaka, pratite moju karijeru”, među prvim je što je Maycee rekla fanovima nakon pobjede u svojoj prvoj UFC borbi.

Nakon ovako impresivnog prvog nastupa, postavlje se pitanje što bi moglo biti iduće za ovu djevojku. Ona je spremna za napad na ranking, a tamo ima jedno ime koje joj je već i prije ove borbe često bilo na usnama. Želi ugasiti hype stvoren oko jedne druge borkinje.

“Želim MacKenzie Dern. Ona je 15. borkinja ove kategorije i želim tu borbu jer je to dobra borba za mene. To je ono što mi slijedi, vidjeti ćemo kada, ali bolje bi im bilo da to bude na nekom velikom eventu. Ja sam netko tko ne pripada malim programima. Borkinja sam koja se treba boriti samo na najvećim eventima”, poručila je ova 20-godišnjakinja koja se počela profesionalno boriti prije samo godinu i pol dana. No, kada ovako izgledate u prvoj UFC borbi te ne podliježete velikim očekivanjima nego na račun njih gradite samopouzdanja, ovakav stav ne treba čuditi.

Zaista, nevjerojatno je samo pomisliti da ova slatka djevojčica na fotografiji ispod teksta u tako kratko vremenu lice svoje protivnice može dovesti do neprepoznatljivosti. To isto lice možete vidjeti u videu iz kaveza.

A ovo je zapravo tek početak…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI