(VIDEO) Borilački umjetnik! Pogledajte pet najboljih poteza iz UFC karijere Donalda Cerronea

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.05.2019 13:40h Autor:

Cerrone vs. Martins i Cerrone vs. Brown

Nešto više od tri mjeseca nakon pobjede na prvom ovogodišnjem UFC eventu, došlo je vrijeme za novi nastup Donalda Cerronea. Kauboj će se ovog vikenda boriti protiv Ala Iaquinte, a kao uvod u borbu pogledajte kompilaciju pet najboljih poteza njegove dosadašnje UFC karijere.

Impresivnim predstavama u svoja posljednja dva nastupa, Donald Cerrone uspio je postaviti nekoliko UFC rekorda. Posljednjim nastupom dodatno je popravio dva koja je već držao, onaj za najviše UFC pobjeda te najviše pobjeda prekidom, ali je i postavio rekord za kojeg se očekivalo da će mu trebati barem dvije borbe. No, kad odradite takav nastup kao on protiv Alexandera Hernandeza, može se to postići i jednom borbom. Postao je osvajač najviše bonusa zarađenih nakon borbe.

Sve to Donald Cerrone ne bi postigao bez svog uvijek atraktivnog i beskompromisnog načina borbe. Jedan je od najraznovrsnijih MMA boraca na svijetu i u svakoj borbi stvara se dojam kako je spreman ponuditi nešto do sada neviđeno. Mnoge svoje protivnike iznenadio bi novim tehnikama, a određeni dio njih je tako bio i završen.

Pred vrlo zanimljivu subotnju borbe protiv Ala Iaquinte, koja su čitatelji Fight Sitea proglasili najzanimljivijom UFC borbom ovog mjeseca, na Youtube kanalu UFC-a možete pogledati kompilaciju pet njegovih najboljih poteza. Odabrano je četiri nokauta, protiv Adriana Martinsa, Jima Millera, Ricka Story i Matta Browna, ali i poluga kojom je savladao Mikea Perryja. Teško da će itko tko pronaći zamjerke na ovaj izbor, no isto tako se bez problema njegova kompilacija možda produžiti na deset poteza.

Na vama je da pogledate što je to UFC odabrao i da se tako pripremite na ono što nam slijedi za vikend. Nadamo se da je i Al Iaquinta spreman, jer to bi nam onda moglo donijeti borbu za pamćenje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI