(VIDEO) Bivši trening partner Daniela Cormiera sukobio se s Jonom Jonesom na eventu u Engleskoj: Znaš da si smeće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2019 20:05h Autor:

Chi-Lewis Parry i Jon Jones

Jon Jones je imao neočekivanu konfrontaciju s kickboksačem i MMA borcem Chi-Lewisom Parryjem. Naime, bivši trening partner Daniela Cormiera verbalno je napao UFC-ovog prvaka poluteške kategorije tijekom fitness sajma u Engleskoj.

Incident se dogodio u petak tijekom BodyPower fitness expoa u Birminghamu na kojem je Jones bio nazočan kao predstavnik svog sponzora, kompanije za suplemente GAT Sport. Parry, s kojim se Jones sukobio u prošlosti, u jednom je trenutku prišao njegovom štandu te počeo provocirati i vrijeđati prvaka.

“Koliko te plaćaju da se pretvaraš kako si dobra osoba? Ti znaš da si smeće. Svi znaju da si smeće”, rekao je Parry i dodao: “Sjećaš se zadnji put kada si imao svoju braću sa sobom? Gdje su ti braća sada?”

Jones je isprva reagirao smijehom i okupljenim posjetiteljima rekao da Parryju “daju jedan pljesak.” No osmijeh je brzo nestao s Jonesovog lica nakon što se približio Englezu koji ga je zatim potapšao po bradi što se očito nikako nije svidjelo UFC prvaku. Osiguranje je nakon toga udaljilo Parryja i to je kraj snimke.

Jones i Parry “zakačili” su se još 2016. kada je 35-godišnji teškaš kao sparing partner pomagao Danielu Cormieru u pripremama za borbu protiv Jonesa koja se trebala održati na UFC-u 197. Jones je nakon jednog promo snimanja pričao ružne stvari o Cormieru, a osobno je postalo kada je uputio uvredu samom Parryju. Kasnije se bivši član Gloryja navodno porječkao i s Jonesovim bratom koji mu je prvi prišao nakon press konferencije za event.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI