(VIDEO) Bisping otkrio da mu je Jones “jebao sve po spisku” tijekom reklama na FOX-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.01.2019 11:53h Autor:

Ilustracija

Michael Bisping i Jon Jones su imali žestok okršaj nakon UFC-a 232 na kojem je “Bones” ponovno postao UFC prvak u poluteškoj kategoriji. Bivši UFC-ovac, a danas TV komentator, je u svom podcastu “Believe You Me” otkrio pojedinosti koje do sada nisu bile poznate.

Navodno je Jonesa naživcirala situacija koja se dogodila prije meča, a u kojoj je Bisping obavljajući svoj posao TV reportera pitao Jonesa nešto što mu se nije svidjelo. Nakon pobjede protiv Gustafssona novi prvak je morao ponovno odraditi emisiju za FOX s Bispingom i tu je nastao problem.

“Tko god je tu šef na FOX-u… Hoće li me taj jebač majke Michael Bisping ponovno pitati glupa pitanja i smarati sa svojim glupim sranjem? Bla, bla, bla…”, otkriva Bisping što je Jones vikao tijekom pauze za reklamni blok.

“Ja nisam taj koji uživa u tome da provocira borce, ali pitao sam Jonesa neka pitanja koja mu se očito nisu svidjela. Kada smo ga trebali ponovno intervjuirati, čekali smo da prođe pauza za reklamni blok, a on mi je jebao sve po spisku…”, dodaje.

O kojem se točno pitanju radi? I to je otkrio bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji.

“Gledajte, on je pao u kolovozu, pao je u rujnu, pao je u prosincu. Kažu da Turinabol može ostati u tijelu jako dugo vremena. Ako sve to zbrojite, možete zaključiti da će Jones ponovno vjerojatno pasti i nakon meča”, objašnjava Bisping i dodaje:

“Pa sam ga pitao logično pitanje: ‘Jon, što će se dogoditi, ako padneš na doping testu nakon meča?’ Jer, reći ću vam nešto…Da sam ja Alexander Gustafsson i da me taj jebač majke nokautirao u trećoj rundi i onda kasnije bude pozitivan na doping testu, neovisno o tome koliko je malo to zrno soli dopinga u tom olimpijskom bazenu. Hito bih da se rezultat preinači u ‘No Contest’ jer je on bio pozitivan i to je fakt.”

Jones je izignorirao odgovor, no Bisping je bio uporan što je očito naživciralo toliko novog prvaka da je došlo do incidenta nakon meča.

“Muljao je nešto, da se veseli borbi, da će meč biti sjajan… Totalno je ignorirao pitanje. Pa sam ga pitao ponovno, malo sam ga promijenio tako da ga ne može više ignorirati. Vidio sam da nije bio sretan.”

“Gledajte, nisam htio maltretirati Jona. Volim ga gledati, nevjerojatan je. Čak smo tijekom karijere često provodili vrijeme zajedno i bili smo si OK. Uvijek sam ga gotivio, ali ja sam u poziciji u kojoj moram pitati pitanja”, zaključio je Bisping.

I zaista, što će se dogoditi ukoliko Jones padne na testu koji je napravljen po završetku UFC-a 232?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI