(VIDEO) Berdon je vikao kako će je ubiti, Ostovich je gola skočila s tri metra visine

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.12.2018 10:45h Autor:

Rachael Ostovich

Havajski mediji došli su do snimke koja bi mogla dati jasnije sliku što se to točno dogodilo 27. studenog u Honoluluu, u domu Berdonovih, gdje je došlo do zlostavljanja UFC borkinje Rachael Ostovich od strane njenog supruga, Arnolda Berdona.

Berdon se u četvrtak pojavio na sudu, gdje se još jednom izjasnio nevinim i na taj način će se pokušati obraniti, odnosno doći po mogućnosti do što manje kazne. Ipak, ukoliko se u suđenje uključi i snimka koja se pojavila, možda bi Berdon trebao promijeniti svoj iskaz.

Naime, u pitanju je amaterska snimka nastala od strane osobe koja je čula zapomaganje iz stana. Traje devet minuta, većinom nema konkretnije slike, no zvuk je snimljen jako dobro i točno se može čuti što se dogodilo. Lako se može zaključiti kako Rachael nije lagala pri davanju svog opisa onoga što se događalo. No, onaj ključan dio oko načina na koji bi se slučaj mogao tretirati pronalazimo u Berdonovoj izjavi. On je dva puta glasno svojoj supruzi rekao kako će je ubiti. Rachael je jecala, da bi u jednom trenutku prestala išta govoriti te se pretpostavlja kako je tada ostala bez svijesti.

Ipak, uspjela se sabrati te iskoristiti nepažnju svog supruga te gola skočiti preko balkona, koji se nalazio na tri metra visine i pobjeći. Iz centra za obiteljsko zlostavljanje se nadaju kako bi ovim putem moglo doći do preokreta. Naime, prvobitno se govorilo kako će Berdon biti optužen za pokušaj ubojstva, da bi na kraju to bilo promijenjeno u fizički napad s nanošenjem tjelesnih ozljeda. Berdonov odvjetnik, s druge strane, smatra kako su optužbe za fizički napad prava opcija, budući da su Berdon i Ostovich u braku imali više situacija gdje su oboje burno reagirali te da su imali takav odnos.

Suđenje bi trebalo početi idućeg mjeseca, a pokrenut je i proces razvoda. Berdon inače ima pravo dva puta tjedno vidjeti njihovu kći, ali uz prisustvo osoba sa suda. Ostovich i njoj bliske osobe su odbili reagirati na ovu snimku, uz komentar kako se Rachael ne želi vraćati na to, nego da se u potpunosti fokusirala na pripreme za borbu, koju će 19. siječnja odraditi protiv Paige VanZant.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI