(VIDEO) Ben Askren: Prihvatio sam Masvidala, ali njega je strah!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.03.2019 17:57h Autor:

Ben Askren

Dana White jutros je otkrio kako UFC radi na dogovaranju borbe Bena Askrena protiv Jorgea Masvidala. To je isto potvrdio i Askren, no dodao je kako od te borbe vjerojatno neće biti ništa, budući da je Masvidal istu odbio. Naravno, Askren je u svom stilu pokušao obrazložiti kako je “Gamebreda” zapravo strah.

Iako se nakon Fight Nighta u Londonu činilo kako je borba Jorgea Masvidala i Leona Edwardsa nešto na čemu će UFC svakako poraditi, promocija ipak nije zainteresirana već sada dogovarati tu borbu. To se može zaključiti iz onoga što je White izjavio u posljednjoj epizodi UFC Unfiltered Podcasta. Epizoda spomenutog Podcasta, kojeg vodi Matt Serra, emitirana je ovog jutra.

“Masvidal protiv Edwardsa je nešto što će uvijek biti tu. Masvidal je trenutno rangiran kao peti, a Edwards je deseti. Radimo na nečemu za oba borca, ali nikako jednog protiv drugog. Njihova međusobna mržnja nije nešto što će samo tako nestati. Kad dođe pravo vrijeme, organizirati ćemo tu borbu”, rekao je White te je dodao: “Ono na čemu mi sada radimo je Ben Askren protiv Jorgea Masvidala.”

Vrlo brzo smo potvrdu toga dobili od strane Bena Askrena. No, iz njegove izjave se da zaključiti da pregovori ne idu onako kako UFC želi. On se fanovima i medijima obratio putem video objave na Twitteru.

“Dana je jutros rekao kako namjeravaju upariti mene i Masvidala. Ja sam već prošli tjedan prihvatio tu borbu. Nisam razmišljao dulje od deset sekundi prije nego što sam rekao da. Jorge, odradimo to. Misliš da si gangster pa hajdemo. No, sada čujem kako on baš i nije raspoložen za tako nešto. Ne želi se boriti protiv mene jer ga je strah”, rekao je Askren u prvom dijelu videa. U drugom je dodao još nešto:

“Jorge, reci ljudima da te strah. Ako te strah, oni će pronaći nekoga drugog. Ukoliko te nije strah, imamo 8. lipnja u Chicagu. Ja sam slobodan, ti si slobodan, odradimo to. Vrlo je jednostavno, pobjednik će vjerojatno biti idući izazivač za titulu. Ulog je velik i mislim kako bi u tvom najboljem interesu bilo da prestaneš biti kukavica i prihvatiš borbu.”

Askrenovu objavu smo i prenijeli ispod teksta. Što se tiče Masvidala, vjerujemo kako bismo uskoro mogli vidjeti njegovu reakciju. On je tip koji je rijetko kada ostao nijem na otvorene prozivke.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI