(VIDEO) Anderson Silva pustio kamere na svoj trening za UFC 237

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2019 14:25h Autor:

screenshot

Anderson Silva u Brazilu se priprema za svoj idući nastup. Ovih dana je legendarni borac u svoju dvoranu pustio predstavnike medija te im je dozvolio prisustvo na jednom cijelom dijelu treninga. MMA Fighting tako je objavio sjajan video u kojem možete pogledati kako izgleda 40 minuta kampa Andersona Silve.

Silva će se 11. svibnja u Rio de Janeiru boriti protiv Jareda Cannoniera, u još jednoj borbi koja može biti njegova posljednja. 44-godišnji “Spider” najstariji je borac na trenutnom UFC rosteru, no još uvijek ne namjerava stati. Posebno to neće biti tako ukoliko protiv Cannoniera dođe do pobjede. Anderson se trenutno nalazi u Brazilu, gdje odrađuje svoj kamp za borbu.

Na veliko iznenađenje svih, Silva je odlučio u svoju dvoranu pustiti kamere. To je rezultiralo videom od čak 40 minuta, koji je objavio MMA Fighting. U njemu možemo vidjeti kako izgleda Andersonov trening. Prije svega se tu misli na grappling trening, koji je zapravo prikazan kroz najveći dio ovog videa, da bi tek pred kraj vidjeli i nešto udaračkih vježbi.

Fanovi legendarnom borcu sve više preporučuju umirovljenje pa smo takvih komentara vidjeli i na ovaj video. Ukoliko mu Cannonier nanese deseti poraz u karijeri, vjerujemo kako će se to i dogoditi. A do borbe imamo priliku uživati u Andersonovom treningu. Iako su mu 44 godine, itekako se ima što naučiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI