Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) 22 godine kasnije Khabib ponovno odradio “sparing” s medvjedom | Fight Site

(VIDEO) 22 godine kasnije Khabib ponovno odradio “sparing” s medvjedom

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2019 10:14h Autor:

Ilustracija

Svim malo zagriženijim fanovima MMA sporta je poznata priča o UFC prvaku Khabibu Nurmagomedovu koji je već kao dijete hrvao s medvjedima. Ne radi se o mitu jer postoji i video snimka datirana na 23.9. 1997. koja dokazuje da je to zaista istinita priča i očito praksa koja je korištena da bi se očvrsnula djeca u Dagestanu.

22 godine kasnije danas UFC prvak u lakoj kategoriji je odlučio oživjeti to iskustvo. Njegov glavni trener Javier Mendez je na svom Instagramu objavio tri video zapisa na kojima Khabib ponovno hrva s medvjedom. Lokacija snimanja videa nije poznata, no pretpostavlja se da se nalazi negdje u Dagestanu. Doduše ovaj put je medvjed vezan lancem, a Nurmagomedov na rukama ima rukavice koje spriječavaju ugrize i oštre medvjeđe kanđe.

Na koncu jednog od videa Khabib medvjedu daje malo šećera. U drugom videu Mendez, Khabibov glavni trener, komentira hrvanje s medvjedima.

“Možete vidjeti sparing s medvjedom. Mogu ih držati do veličine od tek tri ili četiri mjeseca jer onda postaju presnažni i preopasni pa se ne mogu igrati s njima. Medvjedi počnu jesti mnogo hrane i teško ih je zadržati”, kaže Mendez na videu uz koji je napisao:

“Pokušao me ugristi treneru. Ovo je medvjed ulični borac. Khabib Nurmagomedov mora hraniti svog sparing partnera kako ga ovaj ne bi više grizao.”


PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI