(VIDEO) 2015. godine na današnji dan! UFC se prisjetio jedne od najluđih borbi u svojoj povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 14:49h Autor:

Travis Browne vs. Andrei Arlovski

Prije točno četiri godine, Andrei Arlovski i Travis Browne fanovima su priuštili ono što je do danas ostalo upamćeno kao najluđa i vjerojatno najuzbudljivija borba teške kategorije u UFC povijesti. Tim putem se UFC odlučio iste prisjetiti objavom na svojoj Facebook stranici.

U pitanju je bio UFC 187 event, predvođen borbom Daniela Cormiera i Anthonya Johnsona za Jonu Jonesu oduzeti pojas prvaka poluteške kategorije. Borba Arlovskog i Brownea nalazila se na glavnom programu, no nitko joj nije pridavao onoliko važnosti koliko je ona sama donijela oduševljenja.

Arlovski je bio povratnik u promociju s dvije pobjede u Octagonu iza sebe, dok je Browne već godinama bio član samog vrha. Ipak, ono što je bilo zanimljivije je cijela pozadina. Ova dva teškaša jako su dobri prijatelji koji su duže vremena trenirali zajedno. I ne samo to, jedno vrijeme su dijelili i dom, tako da nitko nije mogao znati što očekivati od njihove međusobne borbe.

Na kraju su priuštili spektakl tijekom kojeg su se obojica našli u problemima, svaki je bio barem jednom u nokdaunu, no izvukli su se i nastavili još žešće. Tako je publika gledala show u trajanju od četiri minute i 40 sekundi, sve dok Arlovski nije bacio “Hapu” u situaciju iz koje se više nije mogao izvuči. Publika je ostala na nogama sve do proglašenja pobjednika, kad su obojica ispraćeni zasluženim glasnim ovacijama.

Pogledajte na koji se način UFC prisjetio ovog neponovljivog spektakla.

On This Day: Arlovski vs Browne

#OnThisDay in 2015: We witnessed one of the CRAZIEST fights of all time!

Objavljuje UFC u Četvrtak, 23. svibnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI