Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
(VIDEO) Žestok sukob Usmana i Covingtona u casinu: Menadžer Ali pokušao udariti Colbyja! | Fight Site

(VIDEO) Žestok sukob Usmana i Covingtona u casinu: Menadžer Ali pokušao udariti Colbyja!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 09:32h Autor:

Screenshot

Zaiskrilo je odmah po izlasku iz Octagona novog UFC prvaka u velter kategoriji, a sada smo saznali da tu nije stalo. TMZ Sport je noćas objavio snimku koja prikazuje fizički sukob Kamarua Usmana i Colbyja Covingtona u jednom lasvegaškom casinu.

Covingtona u ATT majici i novopečenog prvaka je razdvajalo nekoliko ljudi, a u trenutku kada Usman pokušava doći do bivšeg privremenog prvaka započinje vika i dernjava ljudi koji su se nalazili u casinu i koje je uhvatila panika. Na snimci je i kontroverzni menadžer Ali Abdelaziz, koji u jednom trenutku baca udarac prema Covingtonu, ali ga promašuje (namjerno ili slučajno).

S obzirom na silnu buku, teško je sa snimke razaznati o čemu svi akteri govore, odnosno deru se. U jednom trenuku Usman i njegova svita odlaze, a Covington sa smješkom na licu zove nekoga i prepričava kako ga je Usman napao i da je sve snimio na kameri telefona.

Podsjećamo kako je Covington upao na otvoreni trening za javnost novog UFC prvaka te ga je pokušao isprovocirati uoči UFC-a 235. Kasnije je pronašao i svog šefa Danu Whitea u jednom casinu te se suočio s njim što i nije najbolje prošlo po Colbyja Covingtona.

Na UFC-u 235 Usman je deklasirao Tyrona Woodleya i postao je novi prvak u velter kategoriji. Covington je bivši  privremeni prvak pa se očekuje da će Usman upravo protiv njega braniti pojas prvaka u prvoj obrani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI