Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Vettori i dalje ljut na Adesanyu: Ti si jedno najobičnije smeće! | Fight Site

Vettori i dalje ljut na Adesanyu: Ti si jedno najobičnije smeće!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.04.2018 22:12h Autor:

Vettori vs. Adesanya

Za razliku od većine boraca koji, neovisno o tome što su si sve govorili prije borbe, nakon okršaja većinom zakopaju ratnu sjekiru, između Marvina Vettoria i Israela Adesanye zapravo je potpuno drugačije, odnosno Talijan je tek sada krenuo s još žešćim uvredama.

Njih dvojica su se sučelili na glavnom programu UFC on FOX 29 eventa te je Adesanya slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Vettori je za to zapravo sam kriv, budući da je prva dvije runde radio kickboxing meč s profesionalnim kickboksačem i opći objektivni dojam je da je Adesanya čisto dobio te dvije runde. Tek u trećoj se Talijan posvetio hrvanju i grapplingu te je posljednjih pet minuta dominirao, no to mu nije bilo dovoljno za pobjedu. Zapravo, mnoge je začudila odluka jednog suca koji je pobjedu dao Vettoriu. Takav je bio i Adesanya, koji je to kritizirao na vrlo zanimljiv način.

“Hej USADA, počnite testirati suce, jer nema smisla da presuđuju borbe dok su napušeni. Da smo na borbi imali dva sjebana suca, ja bih ostao bez svog bonusa za pobjedu. Nemojte se zajebavati s mojim kruhom”, napisao je Adesanya na Twitteru, što je razbijesnilo Vettoria, koji mu je izravno odgovorio:

“Haha, pa ti si jedan jadni šupak. Dva napušena suca bili su ona dvojica koji su pobjedu dali tebi, i ti si svjestan da si čisto izgubio tu borbu. Čak mi kažu da hodaš na štakama, hajde da odradimo ovo ponovno, bilo kada šupčino!”

Ipak, onaj malo dulji odgovor Vettoria došao je na jučer na njegovom Instagram profilu. Talijan je i dalje bijesan, a ovakve uvrede prema Adesanyi nije slao niti prije borbe, iako je atmosfera i tada bila podosta naelektrizirana.

“Ti si jedno obično smeće. To ti sada govorim jer sam već postao umoran od tvojih sranja o špagetama te svega ostalog što si govorio i pisao. To si radio jer si znao da ti ne mogu vratiti istom mjerom, budući da bih odmah bio prozvan rasistom. A govorim ti i zbog onoga što si mi rekao odmah nakon borbe. Osjećao si se prebijen i znao si da si izgubio, a odmah nakon toga si medijima govorio totalno drugačija sranja. Ja sam spreman za obraditi revanš bilo kada. Ukoliko ti nisi, niti ne pokušaj više išta govoriti, jer kada te idući puta vidim, vjeruj mi da te nitko neće moći spasiti ogromne šamarčine”, napisao je Talijan uz sliku koju dijelimo ispod teksta.

Statistika je opravdala sudačke ocjene koje su donijele pobjedu Adesanyi i Vettori bi za poraz trebao kriviti jedino samog sebe, budući da je tek treću rundu krenuo boriti se onako kako je bilo potrebno za pobjedu. Stajati i razmjenivati udarce na nogama, kada protiv sebe imate elitnog kickboksača, nikako nije pametna taktika i najčešće će donijeti upravo ovakav ishod borbe kakav smo vidjeli u subotu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI